17.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα για το Cosmote Cloud

    Ξεκίνησε η εμπορική διάθεση της υπηρεσίας Cosmote Cloud που προσφέρει storage και email σε οικιακούς και εταιρικούς πελάτες.

    cosmote cloud

    Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες που αποκτούν χώρο cloud έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν, να μοιράζονται και να διαχειρίζονται τα αρχεία τους μέσα από τις συνδεδεμένες συσκευές τους. Επίσης, ο χρήστης του Cosmote Cloud μπορεί να λαμβάνει παράλληλα και emails, καθώς θα έχει στη διάθεση του λογαριασμό email ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξει. Για τους εταιρικούς πελάτες διατίθεται επιπλέον ένα διαχειριστικό εργαλείο για να μπορεί ο κάτοχος του λογαριασμού να ορίζει τους χρήστες, τον αποθηκευτικό χώρο κ.ά.

    Για να ενεργοποιήσει την υπηρεσία, κάθε χρήστης θα πρέπει να κάνει Εγγραφή, συμπληρώνοντας τη φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία του, ώστε να αποκτήσει λογαριασμό Cloud. Με την εγγραφή του δικαιούται αυτόματα το δωρεάν πακέτο που του παρέχει 2GB storage και 500MB email. Στη περίπτωση που είναι συνδρομητής Cosmote ή ΟΤΕ ή και τα δύο, μπορεί να περάσει τη διαδικασία ταυτοποίησης δηλώνοντας τα στοιχεία του, ώστε να μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα προνομιακά πακέτα για τα οποία μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σχετική σελίδα του Cosmote Cloud.

    Για να εκμεταλλευτείτε όλες τις λειτουργίες θα χρειαστεί να κατεβάσετε τη σχετική iOS ή Android εφαρμογή στο κινητό σας αλλά και την εφαρμογή της υπηρεσίας για Windows ή Mac OS X.

    Δείτε περισσότερα στο cloud.cosmote.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles