18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE e-value: χρυσή διάκριση για το «πράσινο» κτίριο του Κεραμεικού

    Η COSMOTE evalue διακρίθηκε με το βραβείο Gold για τα γραφεία της στον Κεραμεικό στην κατηγορία «Δομημένο Περιβάλλον / “Πράσινα” Κτίρια» των Hellenic Responsible Business Awards.

    COSMOTE_Evalue_Hellenic_Responsible_Business_Awards_2018_2

    Ακολουθώντας την περιβαλλοντική στρατηγική του Ομίλου ΟΤΕ και τη δέσμευση της διοίκησης για σχεδιασμό και υλοποίηση έργων σύμφωνα με τις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης, δημιουργήθηκε στη θέση του παλιού Μηχανογραφικού Κέντρου του ΟΤΕ στον Κεραμεικό, ένα υπερσύγχρονο contact center. Την πλήρη ανακαίνισή του ανέλαβε και υλοποίησε η OTE Estate, λαμβάνοντας υπόψη τα διεθνή πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις για τη δημιουργία ενός contact center.

    Το κτίριο, συνολικής επιφάνειας 7.700 τ.μ., διαθέτει αίθουσες εκπαίδευσης, career center, αίθουσες συναντήσεων και χώρους ξεκούρασης. Το συγκεκριμένο έργο έχει θετικό αντίκτυπο στους εργαζόμενους, τους πελάτες, αλλά και στο περιβάλλον, ενώ δίνει νέα πνοή στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

    Ο σχεδιασμός του «πράσινου» κτιρίου της COSMOTE e-value έγινε με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο, στοχεύοντας στη βελτιωμένη απόδοση δεικτών, όπως η κατανάλωση ενέργειας, η χρήση νερού, οι εκπομπές CO2, αλλά και οι απόλυτα ανεκτές έως μηδενικές επιπτώσεις στο περιβάλλον. Αποτέλεσμα, το κτίριο να είναι ένα από τα μόλις επτά στην Ελλάδα που διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση κατά LEED σε επίπεδο GOLD, από το Αμερικανικό Συμβούλιο Πράσινων Κτιρίων (U.S. Green Building Council – USGBC).

    COSMOTE_Evalue_Hellenic_Responsible_Business_Awards_2018_1

    Τα Hellenic Responsible Business Awards διοργανώνονται από τη Boussias Communications και το Marketing Week και επιβραβεύουν το έργο των υπεύθυνων επιχειρήσεων για περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.

    Η COSMOTE e-value, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Contact Center πάνω 19 χρόνια στην ΝΑ Ευρώπη, ενώ από το 2014 έχει ιδρύσει την e-value International στη Ρουμανία. Με εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Ξάνθη, άρτια τεχνολογική υποδομή και πάνω από 5.500 καταρτισμένα στελέχη, προσφέρει όλο το φάσμα των υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών, σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο.

    Η ΟΤΕ Estate, με έτος ίδρυσης το 2000, είναι η θυγατρική εταιρία του ΟΤΕ, στην οποία έχει μεταβιβασθεί το σύνολο της ακίνητης περιουσίας του Οργανισμού, με σκοπό τη διαχείριση και την αξιοποίησή της.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles