16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    COSMOTE eSIM: Είναι εδώ και φέρνει μία μεγάλη αλλαγή στις τηλεπικοινωνίες

    Η νέα ψηφιακή κάρτα eSIM είναι εδώ από την Cosmote. Το eSIM («e» από τη λέξη embedded = ενσωματωμένο) είναι ένας νέος τύπος SIM κάρτας η οποία είναι ενσωματωμένη στην eSIM συμβατή συσκευή (π.χ. Κινητό Τηλέφωνο, Τablet, Smartwatch κ.α.). Στο άμεσο μέλλον όλο και πιο πολλές συσκευές θα ενσωματώνουν την eSIM!

    Cosmote eSIM

    Εάν η συσκευή σας υποστηρίζει την eSIM, η κάρτα είναι ενσωματωμένη και έτοιμη για να την ενεργοποιήσετε!

    Με ένα απλό σκανάρισμα QR CODE ενεργοποιείται εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια!

    Τι ακριβώς όμως είναι το eSIM (embedded SIM);

    Όπως γνωρίζουμε μέχρι σήμερα η SIM κάρτα είναι ένα chip με φυσική μορφή το οποίο έπρεπε να τοποθετήσουμε στη συσκευή κινητής για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, η SIM κάρτα συνεχώς μειώνεται σε μέγεθος, ενώ πλέον γίνεται τόσο μικρή ώστε να μπορεί να ενσωματωθεί στη συσκευή, κάνοντας δυνατή την ενεργοποίηση προγράμματος COSMOTE χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιηθεί φυσικό προϊόν, όπως γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

    Πώς να ενεργοποιήσετε την eSIM απλά, εύκολα και γρήγορα!

    Σε κάθε αγορά συσκευής με τεχνολογία eSIM, θα λαμβάνετε και την επιστολή με τον QR κωδικό ενεργοποίησης του eSIM profile σας.
    1. Συνδέστε σε οποιοδήποτε διαθέσιμο δίκτυο Wi-Fi το eSIM κινητό τηλέφωνο, tablet, smart watch στο οποίο θέλετε να εγκατασταθεί το eSIM profile σας.
    2. Σαρώστε τον QR κωδικό ενεργοποίησης και το eSIM profile σας θα εγκατασταθεί αυτόματα στη συσκευή σας – παράλληλα θα εγγραφείτε στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της COSMOTE.

    Είστε έτοιμοι!

    Μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου, οι eSIM συμβατές συσκευές που υπάρχουν στο portfolio της Cosmote είναι τα Smartwatch Samsung Galaxy Watch 4G και τα νέα iPad Pro 11 και 12,9 ιντσών. Το portfolio θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες eSIM συμβατές συσκευές όπως τα iPhone Xs, Xs Max, XR.

    Για τους πρώτους 3 μήνες από την έναρξη της υπηρεσίας και μέχρι τις 31/03/2019, τα eSIM προϊόντα θα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ανεξάρτητα από το λόγο που διατίθενται π.χ. νέα ενεργοποίηση, αντικατάσταση κ.λπ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles