18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    COSMOTE GIGA NOW: Τα νέα πακέτα Mobile Internet που “σπάνε τους κανόνες”

    Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε εκείνα τα ΜΒ που κρατάτε μόνο για “εξαιρετικές περιπτώσεις”, το άγχος όταν πλησιάζουν στο τέλος τους, την προσπάθεια να βρείτε Wi-Fi στο κάθε απίθανο καφέ, στο δρόμο ή στην παραλία! Το Mobile Internet πρέπει να το απολαμβάνετε σε κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτό, η COSMOTE σπάει τους κανόνες στο Mobile Internet, κάνοντας το πρώτο βήμα με τα GIGA NOW, για να μη μετράτε πια τα data σε ΜΒ αλλά σε GB!

    COSMOTE GIGA NOW SPAME TOUS KANONES

    Τερματίστε το Internet στο κινητό σας, τη στιγμή που το θέλετε, πιο οικονομικά αλλά και με περισσότερα data από ποτέ με το COSMOTE GIGA NOW!

    Και αυτό είναι μόνο η αρχή… Αφού υπάρχουν ακόμα πολλοί κανόνες που θέλουμε να σπάσουμε, για να μπορούν όλοι όποιο πρόγραμμα συμβολαίου ή καρτοκινητού έχουν να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τα data τους στο 4G δίκτυο με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή κάλυψη. Στο COSMOTE 4G.

    Είστε έτοιμοι να τερματίσετε το mobile Internet; Βρείτε το πακέτο COSMOTE GIGA NOWπου ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και απολαύστε πολλά GIGA τη στιγμή που τα θέλετε μέσα στη μέρα, το ΣΚ ή την εβδομάδα. Αλλά και αυτό το καλοκαίρι, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη μοναδική προσφορά που σας προσφέρει 10GB για έναν ολόκληρο μήνα!

    Μπείτε στο www.cosmote.gr/SpameTousKanones.gr και δείτε πώς!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles