22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    COSMOTE: Νέο Οικονομικό Πρόγραμμα «COSMOTE IoT SMS 60»

    Ανακοινώνεται η από 10/12/2017 εμπορική διάθεση, για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE, του νέου Οικονομικού Προγράμματος «COSMOTE IoT SMS 60».

    COSMOTE LOGO

    Τα βασικά χαρακτηριστικά και οι χρεώσεις του Οικονομικού Προγράμματος αναφέρονται παρακάτω.

    1

    1 Περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%. Ο μηνιαίος λογαριασμός για κάθε σύνδεση κινητής τηλεφωνίας επιβαρύνεται με υψηλότερο Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας εάν το ύψος του (προ ΦΠΑ) ανέλθει σε κλίμακα στην οποία εφαρμόζεται υψηλότερο τέλος.
    2 H τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%. Εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού (προ ΦΠΑ) ανά σύνδεση κινητής.

    Tο ανωτέρω πρόγραμμα:

    – Μπορεί να συνδυαστεί με το πρόσθετο πακέτο COSMOTE SMS 500.
    – Δεν παρέχει τη δυνατότητα χρήσης δεδομένων (ΜΒ).
    – Έχει προ-ενεργοποιημένη την υπηρεσία φραγής εξερχομένων κλήσεων και υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης (ΥΠΠ).
    – Στις λοιπές χρεώσεις ακολουθεί τις χρεώσεις του οικονομικού προγράμματος COSMOTE Mobile S, σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο COSMOTE.
    – Για το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ενεργοποίηση της σύνδεσης μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του πρώτου λογαριασμού, ή, σε περίπτωση αλλαγής οικονομικού προγράμματος, από την ημερομηνία αλλαγής μέχρι την έκδοση του επόμενου λογαριασμού, το πάγιο είναι ανάλογο του χρονικού αυτού διαστήματος. Σε κάθε λογαριασμό χρεώνεται προκαταβολικά το πάγιο του επόμενου μήνα.
    – Σε περίπτωση που ο συνδρομητής δεν εξαντλήσει την ενσωματωμένη δωρεάν μηνιαία χρήση του προγράμματός του, αυτή δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα τιμολόγησης.

    Επιπλέον από 10/12/2017 αλλάζει η ονομασία των παρακάτω οικονομικών προγραμμάτων, χωρίς να επέρχεται καμία άλλη αλλαγή στις χρεώσεις ή στα χαρακτηριστικά.

    2

    Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε από το www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση2 από κινητό COSMOTE) ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Σταθερής & Κινητής Ομίλου ΟΤΕ στο 13818 (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE). Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles