24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE ONE: Internet, Ομιλία και Ψυχαγωγία κάθε στιγμή, από κάθε συσκευή, παντού

    Το COSMOTE One, έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας φέρνει η COSMOTE για να απολαμβάνουν οι πελάτες Internet, Ομιλία, και ψυχαγωγία κάθε στιγμή, από κάθε συσκευή, όπου κι αν βρίσκονται.

    cosmote one

     

    Το COSMOTE One κάνει σταθερή και κινητή επικοινωνία ένα και προσφέρει μια σειρά από οφέλη [1]. Με το COSMOTE One το κινητό και το σταθερό επικοινωνούν δωρεάν μεταξύ τους [2], ενώ τα μέλη της οικογένειας έχουν άφθονο Internet και χρόνο ομιλίας στα κινητά τους, καθώς μοιράζονται τα MBs, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS τους [3].

    Για όσους θέλουν να κρατούν κάθε στιγμή ζωντανή και να τη μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, παρέχεται δωρεάν [4] αποθηκευτικός χώρος 15GB στο Cloud για να αποθηκεύουν, να διαχειρίζονται και να μοιράζονται φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία από όλες τις συσκευές τους, όπου κι αν βρίσκονται, με απόλυτη ασφάλεια.

    Οι πελάτες COSMOTE One και ΟΤΕ TV απολαμβάνουν με την υπηρεσία OTE TV Go [5] τα συναρπαστικά προγράμματα του OTE TV μέσα κι έξω από το σπίτι, από το Smartphone ή το Tablet τους.

    Όσοι συμμετέχουν στο COSMOTE One θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους σε ένα φάκελο [6] (για κινητό, σταθερό και OTE TV). Επιπλέον, θα απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία προσωπικής εξυπηρέτησης, καθώς όταν καλούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών Σταθερής & Κινητής στο 13888, δύο συγκεκριμένοι εκπρόσωποι, τους οποίους θα γνωρίζουν με το όνομά τους, θα τους ενημερώνουν, θα τους συμβουλεύουν και θα τους φροντίζουν προσωπικά.

    Οι πελάτες COSMOTE One απολαμβάνουν, επίσης, απίστευτα γρήγορες ταχύτητες 4G και 4G+ έως 375 Mbps, ενώ στο σπίτι με μια σταθερή σύνδεση μπορούν όλοι να σερφάρουν ταυτόχρονα, με τις υψηλότερες ταχύτητες VDSL έως 50Mbps. Επιπλέον, έχουν δωρεάν WiFi Internet στα περισσότερα σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό [7], υπηρεσίες για ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο [8], σωστή χρήση του κινητού από τα παιδιά [9] και πολλά άλλα.

    [1] Πρόκειται για προσφορά που βασίζεται στην υπ’ αριθμ. 746/22/22-1-2015 απόφαση της ΕΕΤΤ.
    [2] Έχοντας 1000 λεπτά ομιλίας από το σταθερό προς το κινητό και 1000 λεπτά από το κινητό προς το σταθερό.
    [3] Ισχύει για τα COSMOTE One Family.
    [4] Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE Cloud.
    [5] Με τη χρήση της υπηρεσίας οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν επιλεγμένα προγράμματα, είτε μέσω WiFi, είτε καταναλώνοντας τα MB του προγράμματός  τους κινητής.
    [6] Ο πελάτης μπορεί να λαμβάνει τους λογαριασμούς του σε ένα φάκελο κατόπιν αιτήματός του.
    [7] Μέσω της υπηρεσίας COSMOTE My WiFi.
    [8] Με την υπηρεσία COSMOTE Secure.
    [9] Με την υπηρεσία COSMOTE Smile.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles