15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES: το νέο pop up κανάλι της COSMOTE TV αφιερωμένο στο ΝΒΑ

    Με αφορμή τους τελικούς του ΝΒΑ, η COSMOTE TV φέρνει αποκλειστικά το νέο pop up κανάλι COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES, με 24ωρο πρόγραμμα που περιλαμβάνει ντοκιμαντέρ, την προβολή εμβληματικών αγώνων, αλλά και σπάνιες συνεντεύξεις και ιστορίες ανθρώπων που έχουν αφήσει το στίγμα τους στα παρκέ. Το pop up κανάλι κάνει πρεμιέρα την  Παρασκευή 24 Μαΐου και θα μείνει στον «αέρα» έως και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

    COSMOTE SPORT_BASKETBALL STORIES

    Μεταξύ όσων θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της COSMOTE TV στο COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES, είναι η σειρά ντοκιμαντέρ Basketball: A Love Story”.  Μέσα από τα 13 ωριαία επεισόδια, οι τηλεθεατές θα κάνουν αναδρομή στην ιστορία του αμερικανικού μπάσκετ και θα ανακαλύψουν άγνωστα περιστατικά του ΝΒΑ, του WNBA και του NCAA.

    Επίσης, στο κανάλι θα προβληθούν ορισμένοι από τους καλύτερους και πιο ιστορικούς

    αγώνες από το 1984 μέχρι και το 2018, οι οποίοι πλαισιώνονται από ιστορίες παικτών, όπως οι Λάρι Μπέρντ, Μάτζικ Τζόνσον, Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Μάικλ Τζόρνταν, Ντράζεν Πέτροβιτς, Κόμπι Μπράιαντ, αλλά και προπονητών, όπως ο Φιλ Τζάκσον και ο Ρικ Πιτίνο.

    Στο νέο pop up κανάλι ξεχωρίζει ακόμα, η καθημερινή ενότητα «GreekAmerican basketball stories» με  ιστορίες – συνεντεύξεις Ελλήνων παικτών, αλλά και του προπονητή του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο. Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου, Ευθύμης Ρεντζιάς, αλλά και η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίσθηκε στο WNBA, Αναστασία Κωστάκη, αναλύουν την αμερικανική πραγματικότητα, μέσα από γεγονότα που έζησαν κατά τη διάρκεια της καριέρας τους στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού.

    Επιπλέον, οι φίλοι του μπάσκετ, θα παρακολουθήσουν ειδικό αφιέρωμα στην πορεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον Φιλαθλητικό ως τους Μπακς, μέσα από συνεντεύξεις και αποστολές της COSMOTE TV στην Αμερική, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους και μία ξεχωριστή ενότητα για τον ιστορικό μπασκετικό θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος επί των Ηνωμένων Πολιτειών το 2006.

    Το pop up κανάλι COSMOTE SPORT BASKETBALL STORIES, θα είναι διαθέσιμο για τους συνδρομητές των οικιακών & επαγγελματικών πακέτων της COSMOTE TV που περιλαμβάνουν τα κανάλια COSMOTE SPORT. Επιπλέον θα διατίθεται και μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO σε όσα πακέτα περιλαμβάνουν τα κανάλια COSMOTE SPORT, για χρήση στο κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Το περιεχόμενο του καναλιού διατίθεται και σε Replay TV για τους συνδρομητές των παραπάνω πακέτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles