14.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV: Για πρώτη φορά ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο στο κόκκινο χαλί των OSCAR

    Η 91η τελετή απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει (Κυριακή 24/2) και η COSMOTE TV θα είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς. Η φετινή απονομή έχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω της συμμετοχής του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και της ταινίας του «Η Ευνοούμενη» με 10 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου, καθώς και του Γιώργου Μαυροψαρίδη στην κατηγορία Καλύτερου Μοντάζ..

    COSMOTE TV_OSCARS-1

    Ο απεσταλμένος της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργος Σατσίδης θα είναι εκεί, για να καταγράψει  ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν και να συνομιλήσει με τους κινηματογραφικούς αστέρες, κατά την άφιξή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater. Η πρώτη σύνδεση θα γίνει στη μέσα από το COSMOTE CINEMA 1HD.

    Με αφορμή τη φετινή απονομή, η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει την ειδική εκπομπή «OSCARSNIGHT» αφιερωμένη στα OSCAR, με συντονιστή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και καλεσμένους ηθοποιούς και ανθρώπους του κινηματογράφου, που θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Η εκπομπή θα μεταδοθεί ζωντανά στο COSMOTE CINEMA 1HD την Κυριακή 24/2 ξεκινώντας από τις 23.00.

    Στη συνέχεια, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα παραμείνουν συντονισμένοι στο COSMOTE CINEMA 1HD, για την live κάλυψη από το κόκκινο χάλι και την έναρξη της τελετής απονομής με απευθείας σχολιασμό από τους Γιώργο Σατσίδη και Χριστίνα Μπίθα. Η τελετή θα προβληθεί ταυτόχρονα και σε πρωτότυπη μετάδοση στην αγγλική γλώσσα μέσα από το COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles