12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV: Στην κορυφή τηλεθέασης το αφιέρωμα στην τριλογία ταινιών “Ο Νονός”

    Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε το αφιέρωμα της COSMOTE TV στην τριλογία ταινιών «Ο Νονός», που προβλήθηκε το τριήμερο 19-21/5, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την έξοδο της πρώτης ταινίας στους κινηματογράφους. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, οι συνδρομητές παρακολούθησαν τις ταινίες «Ο Νονός», «Ο Νονός 2», ενώ για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, παρουσιάστηκε η νέα εκδοχή του «Νονού 3», «The Godfather Coda: The Death of Michael Corleone» με διαφορετική αρχή και διαφορετικό φινάλε από αυτό της ταινίας του 1990.

    Στις top επιλογές των τηλεθεατών της COSMOTE TV βρίσκεται σταθερά -από την πρεμιέρα της έως σήμερα- η πολυσυζητημένη σειρά «The Offer». Η σειρά, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22.00 στο COSMOTE SERIES HD, αφηγείται τα γεγονότα που οδήγησαν στη δημιουργία της εμβληματικής τριλογίας ταινιών, μέσα από τις αληθινές εμπειρίες δυο παθιασμένων παραγωγών και ενός ανερχόμενου σκηνοθέτη (Φράνσις Φορντ Κόπολα) που ανέλαβε το έργο επειδή κανείς άλλος δεν ήταν διατεθειμένος να το σκηνοθετήσει. Στο «The Offer» πρωταγωνιστούν οι Μάιλς Τέλερ, Μάθιου Γκουντ, Νταν Φόγκλερ, Μπερν Γκόρμαν, Κόλιν Χανκς, Τζιοβάνι Ρίμπισι και Τζούνο Τεμπλ. Αμέσως μετά την προβολή τους, όλα τα επεισόδια της σειράς είναι διαθέσιμα μέσα από τη δωρεάν, on demand υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

    Για τους λάτρεις της οικογένειας Κορλεόνε, η COSMOTE TV δημιούργησε στην αρχική σελίδα της streaming υπηρεσίας την ειδική ενότητα με τίτλο «Ο Νονός – Όλη η ιστορία». Η ενότητα θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της πλατφόρμας έως τις 30/6 και οι τίτλοι που θα περιλαμβάνει είναι η σειρά «The Offer», και οι ταινίες «The Godfather CodaThe death of Michael Corleone», «The Godfather Part II» και «The Godfather».

    Διαβάστε επίσης:

    Αντίστροφη μέτρηση για το Stranger Things 4! Δείτε το τελευταίο trailer πριν τη μεγάλη πρεμιέρα

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles