15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE TV: Στηρίζει το επετειακό 25ο διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας

    Η COSMOTE TV στηρίζει για 5η συνεχή χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, έναν από τους δημοφιλέστερους κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας μας που φέτος συμπληρώνει τα 25 χρόνια.

    COSMOTE TV_Νύχτες-Πρεμιέρας-2

    Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, θα κάνει φέτος πρεμιέρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου με την προβολή της ταινίας «Παράσιτα» (Parasite) του Νοτιοκορεάτη Μπονγκ Τζουν – Χο. Η ταινία, η οποία απέσπασε τον Χρυσό Φοίνικα στο φετινό Φεστιβάλ Καννών, θα προβληθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, ενώ η πρώτη τηλεοπτική της προβολή θα γίνει αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

    Και φέτος, το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει μοναδικά αφιερώματα, μουσικά φιλμ, ντοκιμαντέρ, αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, πάρτι, ειδικές προβολές με τη συμμετοχή ηθοποιών και δημιουργών του παγκόσμιου σινεμά, καθώς και πολυσυζητημένες κινηματογραφικές πρεμιέρες, όπως την ταινία του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στην Αίθουσα» (Adults in the Room) που θα προβληθεί παρουσία του σκηνοθέτη και των πρωταγωνιστών, σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ (Σάββατο 28/9).

    Το αναλυτικό πρόγραμμα του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου σε Συνέντευξη Τύπου  που θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA, η COSMOTE TV προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές σε πρώτη προβολή, βραβευμένες παραγωγές και ταινίες από την παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή, μαζί και φιλμ του ελληνικού κινηματογράφου. Οι σειρές και οι ταινίες των καναλιών είναι διαθέσιμες μετά την προβολή τους στα κανάλια, on demand και δωρεάν, στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

    Τα κανάλια COSMOTE CINEMA είναι επίσης διαθέσιμα για τους συνδρομητές από το κινητό, το tablet ή τον υπολογιστή μέσω της υπηρεσίας COSMOTE TV GO, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς δεσμεύσεις, για όσο διάστημα επιθυμούν και από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής.

    Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις του 25ου Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες:

    www.cinemagazine.gr | www.aiff.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles