13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    COSMOTE WiFi: Δωρεάν WiFi σε 1 εκατομμύριο σημεία σε όλη την Ελλάδα

    Τη δυνατότητα να συνδέονται δωρεάν στο μεγαλύτερο WiFi δίκτυο στην Ελλάδα, προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE Double Play με σύνδεση κινητής, μέσα από τη νέα, εξελιγμένη εφαρμογή «COSMOTE Best Connect». Το COSMOTE WiFi περιλαμβάνει 1 εκατομμύριο σημεία δωρεάν πρόσβασης στο Internet σε όλη τη χώρα, όπου οι συνδρομητές μπορούν να συνδέονται αυτόματα, χωρίς να απαιτούνται κωδικοί ή άλλα προσωπικά στοιχεία, αλλά και με ασφάλεια, καθώς κάθε επισκέπτης έχει ξεχωριστή προστατευμένη πρόσβαση.

    COSMOTE_WiFi_Infographic

    Πώς δημιουργείται το δίκτυο COSMOTE WiFi

    Το δίκτυο COSMOTE WiFi βασίζεται στη λογική του crowd sourcing: τα router των συνδέσεων COSMOTE Double Play μετατρέπονται σε WiFi spots, προσφέροντας στους συνδρομητές πρόσβαση σε ένα ευρύ δίκτυο δωρεάν WiFi, που συνεχώς επεκτείνεται τόσο στην Ελλάδα, όσο και παγκοσμίως. Το βασικό πλεονέκτημα του δικτύου COSMOTE WiFi είναι ότι αξιοποιεί μόνο το ελεύθερο bandwidth (εύρος ζώνης) κάθε σύνδεσης, δηλαδή το bandwidth που δεν χρησιμοποιείται από τον συνδρομητή την εκάστοτε στιγμή, αφήνοντας έτσι ανεπηρέαστες την ταχύτητα της οικιακής γραμμής και την εμπειρία πλοήγησης του συνδρομητή.

    Πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE WiFi με τη νέα εφαρμογή COSMOTE Best Connect

    Για να έχουν πρόσβαση στο δίκτυο COSMOTE WiFi, οι συνδρομητές COSMOTE Double Play με σύνδεση κινητής θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή COSMOTE Best Connect στο smartphone τους (iOS και Android). Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα το WiFi spot, που βρίσκεται στην εμβέλεια της συσκευής των συνδρομητών και τους συνδέει σε αυτό. Μέσα από το app, οι χρήστες μπορούν, επίσης, να ενημερώνονται για όλα τα διαθέσιμα WiFi σημεία στην περιοχή τους, αλλά και για τη χρήση δεδομένων που πραγματοποιούν.

    Περισσότερες πληροφορίες και FΑQs εδώ.

    COSMOTE WiFi Calling: επικοινωνία και στα πιο δύσκολα σημεία

    Οι  συνδρομητές COSMOTE έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν κλήσεις από το κινητό τους ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως είναι οι υπόγειοι χώροι, μέσω της δωρεάν υπηρεσίας WiFi Calling. Η υπηρεσία αξιοποιεί τα δίκτυα (σταθερής & κινητής) και δρομολογεί αυτόματα τις κλήσεις φωνής από το δίκτυο της κινητής προς το δίκτυο WiFi και αντίστροφα. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαμβάνουν σε ακόμη περισσότερα σημεία την υπηρεσία αξιοποιώντας το δίκτυο COSMOTE WiFi.

    Η υπηρεσία COSMOTE WiFi Calling είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου COSMOTE Mobile ή Καρτοκινητής/What’s Up/Καρτοσυμβολαίου. Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας οι συνδρομητές μπορούν να στείλουν SMS γράφοντας «WIFICALL» στο 1333.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles