21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Το CosmoteBooks εμπλουτίζεται με 1 εκατ. βιβλία, παιχνίδια και DVD

    Φέτος τα Χριστούγεννα το CosmoteBooks.gr αποτελεί μια ιδανική λύση για δώρα, καθώς πλέον διαθέτει πάνω από 1 εκατομμύριο βιβλία, έντυπα και ψηφιακά (e-books), αλλά και παιχνίδια, χαρτικά και παιδικές ταινίες. Το ανανεωμένο online βιβλιοπωλείο της Cosmote προσφέρει, επίσης, εντελώς δωρεάν συσκευασία δώρου και ευχετήρια κάρτα, που μπορεί ο χρήστης να γράψει το μήνυμά του για όλα τα δώρα, αλλά και δωρεάν μεταφορικά σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας με αγορές άνω των €20.

    Μπαίνοντας στο CosmoteBooks.gr μέσα από τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet, μπορεί κανείς, όπου κι αν βρίσκεται, να αγοράσει εύκολα, γρήγορα και σε χαμηλές τιμές ελληνικά και ξενόγλωσσα βιβλία, επώνυμα παιχνίδια εταιρείες παιχνιδιών όπως HASBRO, ΜΑΤΤΕL, PLAYMOBIL, LEGO, PLAN TOYS, παιδικές ταινίες από κινηματογραφικά studio όπως της DISNEY, UNIVERSAL και SONY PICTURES, αλλά και επώνυμα χαρτικά από εταιρείες όπως η FILOFAX.

    cosmotebooks

    Επιπλέον, με κάθε αγορά στο CosmoteBooks.gr μπορεί κανείς αυτόματα να πάρει μέρος σε κλήρωση για μοναδικά δώρα .

    Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος γίνεται με απλά βήματα και απόλυτη ασφάλεια μέσω πιστωτικής κάρτας και PayPal λογαριασμού. Εναλλακτικά, για τα έντυπα βιβλία προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, ενώ για τα ψηφιακά βιβλία (και αποκλειστικά για πελάτες Cosmote) υπάρχει και η δυνατότητα χρέωσης του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles