21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Costco: Αυτό είναι το απίστευτο ρομπότ που βοηθά στην παρασκευή πίτσας

    H Costco είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου στις ΗΠΑ και παράλληλα φημίζεται για τα προσιτά και νόστιμα φαγητά στο μενού της – συμπεριλαμβανομένης της πίτσας, η οποία διατίθεται σε κομμάτι ή ολόκληρη. Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η αλυσίδα αποφάσισε να επενδύσει σε ένα ιδιαίτερο ρομπότ πίτσας που βοηθά το προσωπικό να τα βγάζει πέρα με τις παραγγελίες. Το ρομπότ είναι ικανό να απλώνει με ακρίβεια και ομοιομορφία την ανάλογη ποσότητα σάλτσας στη ζύμη, διασφαλίζοντας ότι φτάνει μέχρι τις άκρες της κρούστας.

    Πολλοί πελάτες βρίσκουν τη διαδικασία παρασκευής πίτσας… μαγευτική. Γι’ αυτό, ορισμένα καταστήματα της Costco διαθέτουν ένα γυάλινο χώρισμα γύρω από τον πάγκο παρασκευής που επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν τις παραγγελίες τους. Ωστόσο, παρά την εντυπωσιακή τεχνολογία, ορισμένοι πελάτες εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τις περιορισμένες επιλογές επικάλυψης και την ποσότητα σάλτσας που προστίθεται στην πίτσα.

    Το ακριβές κόστος του ρομπότ πίτσας της Costco είναι, δυστυχώς, ακόμα άγνωστο, αλλά εκτιμάται ότι στοιχίζει περίπου 7.000 δολάρια. Ανεξάρτητα από το πόσο κοστίζει, μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα ότι η εταιρεία είναι πρόθυμη να επενδύσει σε τεχνολογία που εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν την ευκολία και την προσιτή τιμή της πίτσας.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαμός στο Facebook με παγόβουνο σε σχήμα… φαλλού (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles