14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    To Couchlet θα μετατρέψει τον καναπέ σας σε… φορτιστή του smartphone σας

    Πόσο σας δυσκολεύει η φόρτιση του smartphone σας όταν βρίσκεστε στον… καναπέ. Αν αυτό ήταν ένα από τα προβλήματα που “ταλανίζουν” την καθημερινότητά σας, το Couchlet θα φροντίσει να το λύσει.

    couchlet

    Πρόκειται για ένα project που έχει μπει για χρηματοδότηση στο Indiegogo και έχει καταφέρει πολύ γρήγορα να πιάσει το στόχο που είχε βάλει αρχικά. Σας προσφέρει δύο θύρες USB και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ σας για ασύγκριτη ευκολία φόρτισης μέσω ενός κλασικού USB cable. Χάρη στο καλώδιο 1.8 μέτρου που διαθέτει, τοποθετείται έτσι ώστε να μη φαίνεται ή να σας ενοχλεί και εσείς απλά το συνδέετε με το φορτιστή σας που μπορεί να βρίσκεται στην κοντινότερη πρίζα του σπιτιού.

    couchlet2

    Πέρα από τον καναπέ, μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και κάτω από το στρώμα του κρεβατιού σας, για ακόμη περισσότερες λύσεις φόρτισης παντού.

    Ένα ιδιαίτερο gadgetάκι, που μάλιστα είναι πτυσσόμενο για μεγαλύτερη ευχρηστία, ενώ στην καμπάνια του Indiegogo μπορείτε να το αποκτήσετε με κόστος που ξεκινάει από τα 16 δολάρια.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles