20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Το Craigslist Rome δέχεται “αιτήσεις” για τη θέση του νέου Πάπα… Πώς;

    Μένετε κοντά στο Βατικανό και αναζητάτε μία καινούρια εργασία; Τι θα λέγατε να γίνετε ο… επόμενος Πάπας; Τώρα μπορείτε, καθώς το Craigslist Rome σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε ο νέος επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας!

    Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου XVI προκάλεσε εκατομμύρια δημοσιεύσεις από χθες στο Διαδίκτυο, η συγκεκριμένη όμως δεν έχει προηγούμενο, καθώς κάποιος, με αρκετό χιούμορ, είχε την ιδέα να ζητήσει, μέσω του Craigslist, αιτήσεις από άτομα για τη συγκεκριμένη θέση.

    Έτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε μία αίτηση για εργασία που αναφέρει: “Επίσκοπος της Ρώμης / Διάδοχος του Αγίου Πέτρου / Ιερός Επιστάτης / Ποντίφικας / Ο Πάπας”και συνεχίζει με ακόμη πιο extreme τρόπο: “Παρακαλώ, σημειώστε ότι η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με τις αιτήσεις να αναμένονται από superstars, συμπεριλαμβανομένης της… Beyonce”.

    Μάλιστα… Ακόμη μία επική στιγμή του Διαδικτύου εμφανίζεται μπροστά μας. Και μας αρέσει πολύ, ακόμη κι αν κανείς μας δεν έχει τα προσόντα για να αντικαταστήσει τον Ποντίφικα. (Μεταξύ μας, ούτε η Beyonce τα έχει, αλλά μάλλον θα την αντέξει κι αυτή την “πίκρα” στη ζωή της, νομίζουμε…).

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles