12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creative Chat: Επικοινωνία και Ήχος στη σωστή τιμή!

    Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα  το λανσάρισμα του Creative Chat, ενός plug-and-play ακουστικού 3,5 mm, κατάλληλο για επικοινωνία που προσφέρει στους χρήστες μια εύκολη λύση για διαδικτυακές κλήσεις και καλύτερη εμπειρία ήχου για μουσική, ταινίες και παιχνίδια. Το νέο ακουστικό διαθέτει ένα ανασυρόμενο boom μικρόφωνο με ακύρωση θορύβου, με άμεσο διακόπτη σίγασης μικροφώνου, που προσφέρει στους χρήστες καλύτερη  λήψη ομιλίας και άμεση πρόσβαση σε χειριστήρια χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από πολλές εφαρμογές και οθόνες. Με drivers Neodymium 40 mm, το Creative Chat είναι προσαρμοσμένο για να προσφέρει μια ισχυρό ήχο και μια αναβαθμισμένη εμπειρία ακρόασης στον χρήστη.

    Με το λανσάρισμα του Creative Chat ξεκινά επίσης μια ολοκαίνουργια σειρά USB συνδεδεμένων συσκευών που θα διαθέτουν βελτιωμένη ποιότητα ήχου και απόδοση μικροφώνου, για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες για σωστή διαδικτυακή επικοινωνία και οικιακή ψυχαγωγία υπό τις τρέχουσες συνθήκες, όπου οι άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι από ό, τι πριν.

    Με ικανοποιητική απόδοση ήχου, ρύθμιση χωρίς προβλήματα και βολική συμβατότητα σε PC, Mac, ακόμη και φορητές συσκευές σε δημοφιλείς εφαρμογές βιντεοδιάσκεψης όπως Zoom, Skype, Microsoft Teams και πολλά άλλα, το Creative Chat χρησιμεύει ως ο ιδανικός σύντροφος ήχου για να εργαστείτε, να παρακολουθήσετε μαθήματα και να παίζετε games.

    Τιμές και Διαθεσιμότητα

    Το Creative Chat διατίθεται στο Creative.com στα €29.99

    Περισσότερες πληροφορίες στο: https://gr.creative.com/p/headphones-headsets/creative-chat

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles