18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Creative Hitz MA2600 headset review

    Η Creative είναι μια εταιρεία με θετικότατη παρουσία στο χώρο των headphones υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής. Το Hitz MA2600 αποτελεί μία πρόταση της στα mid-range ακουστικά, στοχεύοντας κυρίως στο κοινό που επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει σε εξωτερικούς χώρους (ακουστικά για smartphones και MP3 players).

    creative hitz ma2600

    Με εξαιρετικό design και μοντέρνο αισθητική, το Hitz MA2600 είναι βασισμένο στη λογική του να παραμένει λειτουργικό ακόμα και όταν χρησιμοποιείται εν κινήσει έξω από το σπίτι και η σχεδίαση του εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό. Αρκετά ελαφρύ και με αποτελεσματική προσαρμογή, αποδεικνύεται ιδιαίτερα άνετο. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να προστεθεί και τα εξαιρετικής ποιότητας μαξιλαράκια που περιβάλουν τα ακουστικά, τα οποία καλύπτουν τα αυτιά χωρίς να τα πιέζουν, καθιστώντας τα ιδανικά για πολύωρη χρήση.

    creative hitz ma2600 (2)

    Η ποιότητα του ήχου είναι παραπάνω από ικανοποιητική, με καθαρότατο ήχο και έμφαση κυρίως στις μεσαίες και υψηλές συχνότητες. Ο διαχωρισμός οργάνων και vocals κατανέμεται εξαιρετικά, ενώ ήταν ευχάριστη έκπληξη ότι οι 40mm drivers επέτρεπαν πολύ υψηλή ένταση, με μηδενική αίσθηση αλλοίωσης.

    creative hitz ma2600 (3)

    Τέλος, το καλώδιο του Hitz MA2600 είναι αρκετά λειτουργικό, εφόσον είναι εξοπλισμένο με άνετο διαβαθμιστή έντασης και ειδικό κουμπί, ώστε να εξυπηρετεί την αποδοχή και λήξη κλήσεων, καθώς και την παύση και έναρξη των κομματιών. Τέλος, ήταν τεράστια ανακούφιση η χρήση ενός καλωδίου που είναι tangle-free και δεν μπερδεύεται μέσα σε μια τσάντα ή οπουδήποτε αλλού.

    creative hitz ma2600 (4) (Medium)

    Περισσότερες πληροφορίες για το Hitz MA2600 headset της Creative μπορείτε να βρείτε εδώ ενώ η τιμή του ανέρχεται στα €69,9.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles