13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creative Live! Cam Sync 1080p V2: H “απόλυτη” smart web κάμερα!

     Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Creative Live! Cam Sync 1080p V2, της νέας web κάμερας που διαθέτει το ολοκαίνουργιο SmartComms Kit, το οποίο προσφέρει μια σειρά από λειτουργίες έξυπνης επικοινωνίας, όπως αυτόματη ανίχνευση φωνής και ακύρωση θορύβου στο παρασκήνιο για να γίνουν οι βιντεοκλήσεις όσων εργάζονται από σπίτι απλούστερες αλλά και πιο έξυπνες. Με βελτιωμένα διπλά ενσωματωμένα μικρόφωνα και full HD videos στα 1080p / 30 FPS rate, η αναβαθμισμένη Live! Το Cam Sync 1080p V2 προσφέρει στους χρήστες μεγαλύτερη σαφήνεια και καθαρότερη επικοινωνία.

    Διαθέτοντας το ολοκαίνουργιο SmartComms Kit, η Live! Cam Sync 1080p V2 προσφέρει στους χρήστες έναν πιο έξυπνο και ευκολότερο τρόπο online επικοινωνίας. Η νέα δυνατότητα VoiceDetect επιτρέπει στους χρήστες να μιλούν ελεύθερα χωρίς διακοπή καθώς το μικρόφωνο ενεργοποιείται αυτόματα βάσει της φωνητικής ανίχνευσης. Επίσης, η λειτουργία NoiseClean-out λειτουργεί για τη μείωση των ανεπιθύμητων στατικών θορύβων στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων. Αυτές οι δυνατότητες είναι όλες διαθέσιμες στο πλέον πρόσφατο Creative app που είναι διαθέσιμο για download σε οποιαδήποτε πλατφόρμα Windows 10.

    H Live! Cam Sync 1080p V2 είναι επίσης UVC συμβατή, εύκολη στη ρύθμιση και πιο συμπαγής από την προκάτοχό της, καθιστώντας για εύκολες και χωρίς προβλήματα βιντεοκλήσεις, καθώς δεν απαιτεί επιπλέον εγκατάσταση driver και λειτουργεί αμέσως, εφόσον συνδεθεί σε μια θύρα USB-A σε υπολογιστή ή Mac. Διαθέτει επιπλέον, ενσωματωμένο κάλυμμα φακού για προστασία της ιδιωτικής ζωής και κλιπ τοποθέτησης που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν την καλύτερη γωνία λήψης.

    Με πολλές και νέες δυνατότητες για πιο έξυπνη επικοινωνία, εύκολη ρύθμιση και βολική συμβατότητα σε δημοφιλείς εφαρμογές βιντεοδιάσκεψης όπως Zoom, Skype, Microsoft Teams, Cisco WebEx, Google Meet, Facebook Messenger και άλλα, η Live! Cam Sync 1080p V2 αποτελεί την ιδανική λύση για web κάμερα.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα 

    H Creative Live! Cam Sync 1080p V2 έχει αρχική τιμή στα €59.99 ΑΛΛΑ θα διατεθεί στην αγορά στην προνομιακή τιμή των €49.99 για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

    Περισσότερες Πληροφορίες στο creative.com/livecamsync1080pv2 

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles