16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Creative MuVo 2 hands-on review: Πανίσχυρος ήχος με premium κατασκευή!

    Η Creative που όλοι αγαπήσαμε σαν κατασκευαστή από τα 90s και έπειτα, είναι εδώ, καλύτερη από ποτέ! Αρκετά νέα προϊόντα ήχου της έφτασαν στα γραφεία μας και το πρώτο που θα σας παρουσιάσουμε είναι το MuVo 2, ένα από τα premium bluetooth speakers της με εξαιρετική κατασκευή και πολύ καλή απόδοση.

    creative-muvo-2-7

    Είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο με premium αίσθηση και μεταλλικό mesh που καλύπτει το εμπρός μέρος, ενώ ελαστικά πλήκτρα βρίσκονται στο πάνω μέρος για τον έλεγχο της συσκευής και ένα rubber cover καλύπτει τις θύρες στο πλάι. Όλα αυτά για να είναι splashproof το MuVo 2 και να μην κινδυνεύει από το υγρό στοιχείο στις περισσότερες περιπτώσεις “ατυχήματος”.

    creative-muvo-2-1

    Το deep bass της Creative εξασφαλίζει καθαρό και βαθύ “μπάσο” ενώ η ένταση του ηχείου είναι… εξωπραγματική για το μέγεθός του και δεν υπάρχει περίπτωση να σας απογοητεύσει. Τέλος, αξίζει αναφορά στη δυνατότητα pairing δύο ηχείων μαζί ώστε το να απολαμβάνετε πραγματικό stereo ήχο δύο καναλιών!
    creative-muvo-2-2

    Το Creative MuVo 2 διατίθεται σε πολλά ελληνικά καταστήματα στην τιμή των 69€

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles