20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Creative Outlier Air V2 Hands-On Review: “H ελευθερία στον ήχο σε… άλλο επίπεδο”!

    Η Creative δε χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι μια ιστορική εταιρεία στον χώρο του ήχου που έχει περάσει στη σύγχρονη εποχή, προσφέροντάς μας αντίστοιχα σύγχρονες λύσεις. Μια από τις πιο πρόσφατες είναι και τα true-wireless ακουστικά Creative Outlier Air V2 τα οποία είχαμε στα χέρια μας και σας τα παρουσιάζουμε!

    Η θήκη των Air V2 δε θυμίζει τις κλασικές θήκες TWS ακουστικών καθώς δεν έχει καπάκι που ανοίγει προς τα πάνω αλλά θυμίζει… σπιρτόκουτο, με την υποδοχή για τα 2 buds να βγαίνει σαν μικρό συρτάρι, προς τα αριστερά. Αυτό το design δεν είναι πιο δύσχρηστο από το κλασικό, τουναντίον, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αποδειχθεί και πιο βολικό. Στη συσκευασία θα βρείτε καλωδιάκι USB TypeC για τη φόρτιση της θήκης και μερικά λαστιχέρνια caps διαφορετικών μεγεθών για να βρείτε αυτό που ταιριάζει απόλυτα στο αυτί σας. Να τονίσουμε πως τα Creative Outlier Air V2 θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμα στην Ελλάδα με τιμή €84,99.

    Τα buds είναι εντυπωσιακά, με το έγχρωμο LED δαχτυλίδι στο εξωτερικό τους μέρος να ανάβει μπλε ή κόκκινο, ανάλογα με τη λειτουργία και την κατάστασή τους. Τρία LEDs υπάρχουν και στο πλάι της θήκης που δείχνουν την κατάσταση φόρτισης αυτής, αλλά και του κάθε bud ξεχωριστά. Η θήκη ζυγίζει 60 gr και το κάθε bud περί τα 6 gr, ενώ είναι αδιάβροχα με βάση το πρότυπο IPX5, άρα μπορείτε πολύ άνετα να τα χρησιμοποιήσετε και κατά την άθληση, χωρίς το φόβο του ιδρώτα ή του νερού.



    Οι οδηγοί των ακουστικών είναι 5,6mm και η συνδεσιμότητα γίνεται μέσω Bluetooth 5.0 (A2DP, AVRCP, HFP) ενώ υποστηρίζονται τα πρωτόκολλα SBC, aptX και AAC. Επιπλέον, τα ακουστικά είναι Super SXFi ready και μπορείτε να κατεβάσετε το αντίστοιχο app στο κινητό σας για να παραμετροποιήσετε την απόδοσή τους και να δημιουργήσετε τα δικά σας profile, για την εκάστοτε περίσταση. Υποστηρίζουν voice assistants (Siri, Google Assistant) και μπορείτε να τα ελέγξετε μέσω taps στην εξωτερική τους πλευρά, ώστε να δεχθείτε κλήσεις ή να κλείσετε το τηλέφωνο, να πάτε στο επόμενο ή στο προηγούμενο κομμάτι κ.λπ.

    Η αυτονομία των ακουστικών μαζί με τη θήκη αγγίζει τις 34 ώρες (ακρόαση μουσικής) και με μια φόρτιση (απαιτούνται 2-3 ώρες) μπορούν να προσφέρουν έως 12 ώρες ακρόασης, χάρη στη μπαταρία των 80mAh σε κάθε buds και την 450mAh μπαταρία της θήκης.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles