13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creative Pebble Plus: Το αγαπημένο PC Speaker βρήκε το subwoofer του

    Ως μία από τις πλέον επιτυχημένες αναβαθμίσεις της Creative χαρακτηρίζεται από τους χρήστες η κυκλοφορία του Creative Pebble Plus, ενός σετ ηχείων 2.1 με λειτουργικό σύστημα USB, που συνοδεύεται από αυτόνομο subwoofer για εξαιρετικά μπάσα.

    Product-Pebble Plus-01
    Tο Creative Pebble Plus ενισχύει το ήδη επιτυχημένο design και την απόδοση του προκατόχου του.

    Αναβαθμίζοντας την Απόδοση του Ήχου

    Διαθέτοντας αποτελεσματικούς οδηγούς μέσης εμβέλειας 2 ιντσών, οι οποίοι είναι υπό γωνία 45 μοιρών για να διασφαλίζουν ότι ο ήχος έχει τη σωστή κατεύθυνση, τα ηχεία Pebble Plus έχουν σχεδιαστεί με βασικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του χρήστη. Η προσθήκη ενός κομψού subwoofer 4.0” χαρίζει στον χρήστη ήχο πέρα από κάθε προσδοκία!

    Η Ομορφιά της Απλότητας

    Διατηρώντας την φουτουριστική σφαιρική σχεδίαση του προκατόχου του Creative Pebble, το οποίο τιμήθηκε από το PC Mag το 2018 ως το καλύτερο σετ ηχείων, το μινιμαλιστικό αλλά εντυπωσιακό Pebble Plus έχει κατασκευαστεί και θέλει να είναι απλό. Η κομψή γραμμή των ηχείων του Creative Pebble Plus, τους επιτρέπει να ενσωματώνονται άψογα με οποιοδήποτε περιβάλλον επιφάνειας εργασίας.

    Το Creative Pebble Plus συνδυάζει πρωτότυπο σχεδιασμό και πεντακάθαρο στερεοφωνικό ήχο

    Συνδεθείτε με Ευκολία

    Με τροφοδοσία μέσω USB, το Pebble Plus παρέχει επιπλέον άνεση καταργώντας τα περιττά καλώδια, συνδεόμενο με κάθε συσκευή μέσω ενός universal 3.5mm AUX-in καλωδίου. Το κύριο μπροστινό ηχείο είναι εξοπλισμένο με ένα διακόπτη ελέγχου, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πλήκτρο ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης και ελέγχου της έντασης.

    Τα Pebble Plus μπορούν να δώσουν Περισσότερα

    Με ένα απλό διακόπτη το Pebble Plus οδηγείται σε λειτουργία High Gain για ισχυρότερο μπάσο και ήχο που γεμίζει τον χώρο – χωρίς απώλειες στην ποιότητα! Για τους παλιούς υπολογιστές που δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη λειτουργία αυτή, το Pebble Plus εξακολουθεί να προσφέρει εξαιρετικό ηχητικό αποτέλεσμα και στην Low Gain  λειτουργία.

    Το Creative Pebble Plus διατίθεται ήδη στο ΠΛΑΙΣΙΟ στην ακαταμάχητη τιμή των 36,90€.

    Πληροφορίες και νέα της Creative στην Ελλάδα στη σελίδα της Creative στο Facebook: https://www.facebook.com/CreativeLabsGreece

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles