15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creative Sound Blaster Z SE – Τεχνολογική υπεροχή για περισσότερα από 30 χρόνια!

    Η Creative Technology ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία της Sound Blaster Z SE, την τελευταία προσθήκη της στην καθιερωμένη σειρά Sound Blaster Z. Αυτή η Ειδική Έκδοση έρχεται με ενημερωμένες δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ακόμη καλύτερη εμπειρία ήχου υποστηριζόμενη από το όνομα που διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στην επεξεργασία ήχου. Η Sound Blaster Z SE διαθέτει πληθώρα νέων gaming προφίλ και EQ προεπιλογές μικροφώνου και ακουστικών, που την καθιστούν την ιδανική κάρτα ήχου τόσο για gaming όσο και βιντεοδιασκέψεις αν εργάζεστε από το σπίτι.

    Διαθέτοντας τις ίδιες προδιαγραφές ήχου υψηλής ποιότητας με την προκάτοχό της με SNR έως 116 dB με εκπληκτικό bit έως 24 bit / 192 kHz, η Sound Blaster Z SE προσφέρει στους χρήστες μια επιπλέον ώθηση στον ήχο για gaming και ψυχαγωγία. Περιλαμβάνει πρόσθετα ακουστικά gaming προφίλ βελτιστοποιημένα για τα δημοφιλέστερα παιχνίδια, όπως PUBG και μικροφωνικές EQ προεπιλογές συντονισμένες για πεντακάθαρη επικοινωνία. Η Sound Blaster Z SE υποστηρίζει πλέον 7.1 virtual στα ακουστικά και discrete 5.1 στα ηχεία με μια εκτεταμένη λίστα προφίλ ακουστικών για να συμπεριλάβει τα πλέον πρόσφατα μοντέλα και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία ακρόασης στους χρήστες.

    Οι νέες αυτές δυνατότητες είναι όλες προσβάσιμες μέσω της ενημερωμένης σουίτας λογισμικού, Sound Blaster Command, όπου οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τις τελευταίες τεχνολογίες ήχου και αναβαθμίσεις που είναι πλήρως προσαρμόσιμες στις ανάγκες τους. Για τους κατόχους Sound Blaster Z, το πλέον πρόσφατο λογισμικό Sound Blaster Command είναι διαθέσιμο μέσω της support page

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Η Sound Blaster Z SE είναι διαθέσιμη στην μοναδική τιμή των €99,99 στο Creative.com.

    Περισσότερες πληροφορίες στο www.creative.com/sbze

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles