15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creative SXFI THEATER: Χωρίς καλώδια, χωρίς καθυστερήσεις

    Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative SXFI THEATER, της τελευταίας πρωτοποριακής λύσης στα ασύρματα ακουστικά. Τα SXFI THEATER τα οποία διαθέτουν τον ακουστικό ρεαλισμό της βραβευμένης -15 best-of awards στη CES 2019- τεχνολογίας της Creative Super X-Fi headphone holography, μεταφορά ασύρματου ήχου με χαμηλή καθυστέρηση και μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, έχουν όλες τις προδιαγραφές για αξεπέραστη απόλαυση κατά την παρακολούθηση μιας ταινίας.

    woman watching TV

    Ασύρματα ακουστικά Super XFi χωρίς καμία καθυστέρηση

    Τα Bluetooth ακουστικά προσφέρουν μεν ασύρματη συνδεσιμότητα, αλλά τα προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης είναι ένα σύνηθες πρόβλημα για τους χρήστες τους. Αυτή είναι και η βασική διαφορά του SXFI THEATER που διαθέτει δική του  ασύρματη μετάδοση ήχου 2,4 GHz με πέντε φορές λιγότερη καθυστέρηση από μια τυπική μετάδοση Bluetooth, η οποία μεταφράζεται για τους χρήστες σε πραγματικά απρόσκοπτο συγχρονισμό ήχου και βίντεο. Η μετάδοση πραγματοποιείται μέσω του SXFI TX, ενός ασύρματου dongle πομπού USB που συνοδεύει τα ακουστικά. Η ισχύουσα απόσταση των 10 μέτρων μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας παρεχόμενης USB επέκτασης με ένα καλώδιο μήκους 1,2 μ.

    Στην καρδιά του SXFI THEATER οι 50mm drivers Νεοδυμίου, είναι συντονισμένοι να παράγουν ισχυρό αλλά και με ακρίβεια ήχο και μπορούν να προσφέρουν κινηματογραφικά μπάσα, που είναι απολύτως απαραίτητα στους λάτρεις των ταινιών.

    Καλύτερο και από τον Κινηματογράφο

    Την κινηματογραφική εμπειρία ήχου του SXFI THEATER ολοκληρώνει η Super X-Fi – η βραβευμένη τεχνολογία ολογραφίας ακουστικών που αναπαριστά την απόδοση ενός πολυκάναλου συστήματος surround συναγωνιζόμενη στα ίσα τον κινηματογραφικό ήχο, ενώ παράλληλα την προσωποποιεί -με τη σάρωση του κεφαλιού και των αυτιών του χρήστη- ούτως ώστε η προσαρμοσμένη εμπειρία ήχου ναι είναι τόσο φυσική όσο ποτέ πριν.  Ουσιαστικά, το SXFI THEATER προσφέρει καλύτερη εμπειρία, τοποθετώντας πάντοτε τους χρήστες στο “καίριο σημείο” (στη μέση του κινηματογράφου), όπως ίσως δεν συμβαίνει πάντα κατά την επίσκεψή τους σε αυτόν. Επιπλέον, σε αντίθεση με τον κινηματογράφο, οι χρήστες είναι σε θέση να προσαρμόσουν την ένταση στις δικές τους προτιμήσεις – ασήμαντο αλλά ουσιαστικό!

    Η Τέλεια Παρέα για Ταινία

    Η νέα κινηματογραφική εμπειρία ήχου που χαρίζει το SXFI THEATER συμπληρώνεται από μια σειρά από χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν την εκτεταμένη χρήση και είναι ιδανικά για ταινίες. Διαθέτει έως και 30 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας που συγκαταλέγεται στις καλύτερες για ασύρματα ακουστικά, μαλακά και υψηλής ποιότητας προστατευτικά καλύμματα από δέρμα με εξαιρετικά άνετη εφαρμογή και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

    Με το gaming στο DNA του, το SXFI THEATER είναι εξοπλισμένο με ένα αποσπώμενο gaming μικρόφωνο, σχεδιασμένο για «καθαρή» επικοινωνία, καθιστώντας το μια  εξαιρετική επιλογή ακουστικών για gamers που προτιμούν να «χάνονται» στην εμπειρία gaming με κινηματογραφικό ήχο. Το SXFI THEATER είναι συμβατό με PC, Mac, PS4 και Nintendo Switch.

    Τιμή και Διαθεσιμότητα

    Το SXFI THEATER διατίθεται στα EUR 179.99 (+ΦΠΑ) και είναι διαθέσιμα στο Creative.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles