15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Creed III: Αντιμέτωπος με το παρελθόν ο Adonis στο νέο trailer

    Απομένει περίπου ένας μήνας μέχρι την επίσημη πρεμιέρα του Creed III. Στο πλαίσιο αυτό, η Warner Bros. και η MGM έδωσαν στην κυκλοφορία ένα νέο trailer για το τρίτο μέρος του franchise, με τον Michael B. Jordan να κάνει εμφάνιση στον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και το ντεμπούτο του στη θέση του σκηνοθέτη.

    Το νέο teaser δίνει στους fans την ευκαιρία να ρίξουν μια πιο αναλυτική ματιά στο ταραχώδες παρελθόν του Adonis, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσει προκειμένου να σώσει την κληρονομιά στο box που έχει χτίσει στην πορεία του. Το video δείχνει την αδερφική σχέση που έχει ο Donnie με τον Damian και πως ο παιδικός του φίλος επιστρέφει για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες.

    Ο Damian ενσαρκώνεται από τον Jonathan Majors και στην ταινία θα παρακολουθήσουν οι θεατές την ιστορία του 7 χρόνια μετά από τα γεγονότα της δεύτερης ταινίας. Η αναπάντεχη επιστροφή του Damian θα οδηγήσει τον Donnie σε ένα από τα μεγαλύτερα boxing matches της επαγγελματικής του καριέρας.

    Στην ταινία, η Tessa Thompson επιστρέφει ως Bianca Taylor, ο Tony Bellew ως Ricky Conlan από την πρώτη ταινία, ο Wood Harris ως Tony “Little Duke” Evers, ο Florian Munteanu ως Viktor Drago και η Phylicia Rashad ως Mary Anne.

    Το Creed III θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Scott Lang εναντίον Kang στο νέο trailer του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles