13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Scott Lang εναντίον Kang στο νέο trailer του Ant-Man and the Wasp: Quantumania

    Κι ενώ οι fans αναμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του Ant-Man and the Wasp: Quantumania, ένα ολοκαίνουριο teaser trailer δόθηκε στην κυκλοφορία, στο οποίο αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

    Παρά το γεγονός ότι στο τελευταίο video δεν αποκαλύπτονται νέες λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή της ταινίας, οι fans έχουν την ευκαιρία να δουν τη σκληρή αναμέτρηση ανάμεσα στους κεντρικούς ήρωες και τον Kang. Η ταινία φαίνεται να προωθείται αρκετά σε σχέση με τα 2 πρώτα κεφάλαια της τριλογία, αφού ο σκηνοθέτης Peyton Reed έχει υποσχεθεί ένα sequel μεγαλύτερης κλίμακας.

    To Ant-Man and the Wasp: Quantumania περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά λαμπερό cast, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, David Dastmalchian και Randall Park.

    Ο Scott Lang, που αποτελεί και τον κεντρικό ήρωα, κλείνει μια συμφωνία με τον κακό «Kang the Conqueror», αφού προσπαθεί να αναπληρώσει τα πέντε χρόνια που έχασε με την έφηβη κόρη του. Όταν όμως η συμφωνία με τον Kang γυρίζει μπούμερανγκ, είναι πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και τον εαυτό του.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 17 Φεβρουαρίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέα ματιά στο Shazam: Fury of the Gods της DC (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles