21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε την “creepy” μεταμόρφωση του Johnny Depp για το Black Mass

    Whitey Bulger είναι ο πιο διαβόητος εγκληματίας στην ιστορία της Βοστόνης και ειδικά της νότιας περιοχής της. Όταν η αστυνομία κατάφερε τελικά και τον έπιασε τον Ιούνιο του 2011 στην Καλιφόρνια, είχε ήδη διαπράξει 19 δολοφονίες και αμέτρητα άλλα αδικήματα.

    Black Mass

    Το Black Mass εξιστορεί την αληθινή ιστορία του Whitey και την θυελλώδη σχέση του με το FBI όταν ο πράκτορας John Connolly ζήτησε την βοήθειά του την δεκαετία του ’70 για να εξοντώσει την Ιταλική μαφία, έναν κοινό τους εχθρό. Η συνεργασία αυτή πολύ γρήγορα έφυγε εκτός ελέγχου, με τον Whitey να εκμεταλλεύεται την εξουσία που του είχε παραχωρηθεί και τον τύπο να αποκαλύπτει αυτή την ιδιαίτερη συμφωνία, αφήνοντας αμήχανο το FBI.

    Johnny Depp με την βοήθεια του make up και εκκεντρικούς φακούς επαφής, μεταμορφώνεται ξανά για τις ανάκγες ενός ρόλου, δίνοντας αυτή τη φορά μία “creepy” διάσταση στην φιλμογραφία του, ερμηνεύοντας έναν διαβολικό τύπο. Και του πηγαίνει πολύ αν κρίνουμε από το trailer.
    Η ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Joel Edgerton, Benedict Cumberbatch, Kevin Bacon, Dakota Johnson, Jesse Plemons, Corey Stoll, Rory Cochrane, Sienna Miller και Adam Scott, αναμένεται να βγει στην Αμερική στις 18 Σεπτεμβρίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=V5qdxxT-hss

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles