19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Creoir Ibis dual face smartwatch. Όμορφο σαν… κόσμημα [MWC 2014]

    Ένα διαφορετικό smartwatch επιδεικνύει στο MWC 2014 της Βαρκελώνης ένα design studio από τη Φινλανδία, η Creoir. Πρόκειται για μία dual-face συσκευή που συνδυάζει Android OS με ένα… συμβατικό ρολόι, αλλά και αισθητική ενός κοσμήματος. Είναι το Creoir Ibis και είναι τόσο όμορφο, όσο φαίνεται στην ακόλουθη φωτογραφία.

    Creoir Ibis

    Το Creoir Ibis dual face smartwatch διαθέτει ένα custom user interface πάνω από το λειτουργικό Android, είναι, ωστόσο, συμβατό τόσο με iOS όσο και με Android συσκευές.

    Διαθέτει OLED οθόνη αφής, ενώ υποστηρίζει Wi-Fi, Bluetooth 4.0 και συνδεσιμότητα μέσω USB. Η συσκευή μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone και να λειτουργήσει ως τηλεχειριστήριο, εμφανίζοντας ειδοποιήσεις για μηνύματα και κλήσεις. Ενσωματώνει επίσης μία σειρά από αισθητήρες όπως επιταχυνσιόμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα και αισθητήρα περιβάλλοντος φωτισμού.

    Creoir Ibis2

    Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και κρύσταλλο, ενώ η πλευρά του ρολογιού δεν είναι απλώς μία οθόνη αλλά ένα πλήρως λειτουργικό αναλογικό ρολόι με χαλαζία.

    Τη σχεδιαστική του έμπνευση αλλά και το όνομά του τη λαμβάνει από το ibis, ένα πτηνό που τα φτερά του ενώνονται όταν πετάει για να μεταφέρει ένα μικρό πουλί στο πίσω μέρος του. Ο συμβολισμός έχει να κάνει με τις πολύτιμες και προσωπικές πληροφορίες που μεταφέρετε στο smartwatch σας.

    Creoir Ibis3

    Καθώς, ωστόσο, το Creoir Ibis προέρχεται από ένα design studio, είναι πιθανόν στο μέλλον να το δείτε διαθέσιμο από ένα διαφορετικό εμπορικό σήμα. Προς το παρόν, πάντως, πληροφορίες για τιμή ή διαθεσιμότητα δεν έχουμε, οπότε μπορούμε μόνο να το απολαύσουμε στις φωτογραφίες ή το ακόλουθο video.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles