17.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Critics Choice Awards: Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στην Emma Stone για το Poor Things

    Η 29η τελετή απονομής των Critics Choice Awards, των βραβείων δηλαδή που απονέμει η Ένωση Κριτικών, πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

    Για μια ακόμη φορά, είδαμε να πρωτοστατούν οι ταινίες που ξεχώρισαν και στις Χρυσές Σφαίρες, αφού τα Oppenheimer, Poor Things και Barbie απέσπασαν για ακόμη μια φορά αρκετές τιμητικές διακρίσεις.

    Πιο αναλυτικά, η ταινία του Christopher Nolan που τοποθετεί στο επίκεντρο τον “πατέρα” της ατομικής βόμβας, βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Ταινία για το 2023, και απέσπασε ακόμη 7 βραβεία. Στο πλαίσιο των Critics Choice Awards, που θεωρούνται από πολλούς ως προάγγελος των Όσκαρ, ως Καλύτερη Κωμωδία της χρονιάς αναδείχτηκε η Barbie με τη Margot Robbie, ενώ η Emma Stone κέρδισε το βραβείο Καλύτερης ηθοποιού για το «Poor Things», τη σκοτεινή κωμωδία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου.

    Η γνωστή ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

    «Το να υποδύομαι την Μπέλα ήταν μία από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής μου. Ερμηνεύοντας αυτόν τον ρόλο είχα την ευκαιρία να “ξεμάθω” πολλά πράγματα, τα οποία έχουν να κάνουν με την ντροπή και τις συμβάσεις που μας επιβάλει η κοινωνία. Είμαι πολύ ευγνώμων στους κριτικούς… αλλά μαθαίνω να μη με νοιάζει τι πιστεύετε».

    Διαβάστε επίσης:

    GTA 6: Γνωστός ράπερ αποκάλυψε τη συμμετοχή του στον πολυαναμενόμενο τίτλο της Rockstar (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles