16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Crown and Council, το νέο δωρεάν strategy από τους δημιουργούς του Minecraft!

    H Mojang, με το Minecraft έχει πλέον γράψει ιστορία, καθώς το γνωστό retro game αποτελεί ένα πραγματικό “φαινομένο” για όλους τους gamers (για αυτό ως γνωστόν και η Microsoft δαπάνησε ένα αστρονομικό ποσό για να την αγοράσει). Ωστόσο, οι developers της Mojang δεν ασχολούνται μόνο με το Minecraft, καθώς παράλληλα δουλεύουν και σε άλλα ενδιαφέροντα gaming projects, τα οποία βγάζουν μία πιο indie φιλοσοφία. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται και το Crown and Council, ένα casual strategy game, το οποίο διατίθεται δωρεάν μέσω Steam!

    Crown and Council 2

    Το Crown and Council είναι ένα απλοϊκό strategy όπου οι gamers καλούνται να κατακτήσουν τις περιοχές-βασίλεια που βρίσκονται στην κατοχή των αντιπάλων τους. Λειτουργεί αρκετά απλά, καθώς αυτό που έχουν να κάνουν οι παίκτες είναι να καταλάβουν τα εχθρικά εδάφη με τα στρατεύματα τους. Όσο πιο πολλά εδάφη κατακτούν, τόσο πιο πολύ βελτιώνουν την οικονομία τους, η οποία στη συνέχεια θα τους δώσει τη δυνατότητα να ενδυναμώσουν συγκεκριμένους τομείς του κράτους τους όπως για παράδειγμα είναι η άμυνα και η εκπαίδευση. Απώτερος στόχος φυσικά είναι η κατάκτηση όλων των περιοχών και ο ολοκληρωτικός αφανισμός όλων των αντίπαλων βασιλιάδων. Το Crown and Council έχει μία old-school 8-bit retro αισθητική και απευθύνεται σε όλους τους gamers κάτι ανάλαφρο και εύκολο για να σκοτώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους. Μπορείτε να το δοκιμάσετε κάνοντας κλικ εδώ

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles