12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    CU OPEN: Το CU αλλάζει σελίδα και ανοίγεται σε νέα δεδομένα

    Η αποστολή του CU είναι να προσφέρει στους νέους τη δύναμη να επικοινωνούν, να εξερευνούν και να εκφράζονται με κάθε τρόπο. Είναι εκείνοι που ανακαλύπτουν τον κόσμο και τον εαυτό τους, ζουν εμπειρίες, δημιουργούν, εξελίσσονται.

    CU Open Logo

    Αυτή την πραγματικότητα θέλει να εκφράσει η νέα επικοινωνιακή τοποθέτηση του CU, που πλέον υπογράφει OPEN. Γιατί μόνο όταν κάποιος ανοίγει και ανοίγεται σε νέες εμπειρίες μπορεί να εξερευνήσει και να αναπτυχθεί.

    Με αυτή την αφορμή και καθώς τo Internet αποτελεί βασικό εργαλείο αναζήτησης των νέων, το CU παρουσιάζει μία νέα σειρά data πακέτων και υπηρεσιών, δίνοντας τους νέες δυνατότητες πρόσβασης, με στρατηγική έμφαση στα social media και τις εφαρμογές που τους αφορούν.

    Συγκεκριμένα, με όχημα το ανανεωμένο My CU App, το CU εισάγει τα παρακάτω data πακέτα και υπηρεσίες:

    • Social & Chat Pass: Ένα ολοκληρωμένο πακέτο για τις αγαπημένες Social & Chat εφαρμογές, προσφέροντας 2GB με 5€ και αντίστοιχα 3€ για τους συνδρομητές κάτω των 24 χρόνων.
    • Video & Music Pass: Ένα πακέτο που ενώνει τη χρήση των Video & Music Streaming εφαρμογών, σε μια μόνο λύση. 5GB με 5€ και 3€ αντίστοιχα για τους συνδρομητές κάτω των 24 χρόνων.
    • Νέο CU Shake: Με κάθε 10€ online ανανέωση της κάρτας, οι CU συνδρομητές μπορούν να κερδίσουν 600MB για ένα μήνα ή 1GB για μια εβδομάδα… κουνώντας απλά το κινητό τους!
    • Panic Button: Για όσους ξεμείνουν από data, το Panic Button προσφέρει εντελώς δωρεάν 500MΒ για 1 ώρα, δύο φορές το μήνα, ώστε το «ψάξιμο» των νέων να μην έχει εμπόδια.

    Για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τα παραπάνω προϊόντα και υπηρεσίες μπορούν να μπουν στο ανανεωμένο My CU App, διαθέσιμo για iOS και Android, αλλά και το www.vodafonecu.gr .

    Για περισσότερες πληροφορίες για τα πακέτα και τις υπηρεσίες, στη νέα μέρα του CU, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί το www.vodafonecu.gr/

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles