20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To cult-classic Final Fantasy 9 διαθέσιμο για PC μέσω Steam!

    Το Final Fantasy franchise δε χωράει αμφιβολία ότι έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στην ιστορία του gaming, αν και όλα τα games της θρυλικής σειράς σίγουρα δεν είχαν την ίδια επιτυχία. Το Final Fantasy 9 ωστόσο δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι ανήκει στην τριάδα με τα πιο “top” FF games όλων των εποχών! To μεγάλο αυτό hit βέβαια έκανε την εμφάνιση του στο πρώτο PlayStation και μετά από πολλά χρόνια έκανε το «πέρασμα» του και από τις mobile (Android και iOS) συσκευές, ενώ τώρα δίνεται η ευκαιρία και στους PC gamers να το απολαύσουν, καθώς ο θρυλικός τίτλος πλέον διατίθεται πλέον και για PC μέσω Steam.

    Final Fantasy 9 1

    Η έκδοση του Final Fantasy 9 για Windows PC έρχεται με υποστήριξη Steam achievements, trading cards, τη δυνατότητα για auto-saves και cloud saves, ενώ περιλαμβάνονται και κάποια επιπρόσθετα booster updates όπως για παράδειγμα είναι ένα high-speed mode και η ύπαρξη απενεργοποίησης του encounter mode, το οποίο δίνει περισσότερη ευελιξία σε πολλούς τομείς του gameplay. Παράλληλα, έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις και στα visuals, με το Final Fantasy 9 να διαθέτει μοντέλα χαρακτήρων σε υψηλή ανάλυση, αν και τα backgrounds ενδεχομένως να σας θυμίσουν την… εποχή του PlayStation. Όπως και να ‘χει, το FF9 είναι ένα κλασικό game που αξίζει να ασχοληθείτε μαζί του και μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε στο παρακάτω video που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles