16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η LG Curved OLED 55” στον Κωτσόβολο στην καλύτερη τιμή της αγοράς

    Ένα εξαιρετικό νέο για όλους όσοι λατρεύουν την τεχνολογία φέρνει η Κωτσόβολος κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ στην Ευρώπη. Η εντυπωσιακή LG Curved OLED 55”, διατίθεται στην καλύτερη τιμή της αγοράς από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου σε όλα τα καταστήματα του δίκτυου και στο www.kotsovolos.gr.

    LG Curved OLED 55

    H πρωτοποριακή LG Curved OLED 55” στην καλύτερη τιμή των €1.999 και με δωροεπιταγή 200€ για επόμενη αγορά, έρχεται ακόμη πιο κοντά σε όλους όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν κάθε φάση του μεγάλου μπασκετικού τουρνουά αλλά και οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο στην θεαματική μεγάλη ευκρινή οθόνη του μοντέλου της Κορεατικής εταιρείας.

    Η απίστευτη εικόνα και ευκρίνεια, το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο και η καμπύλη της οθόνης που αγκαλιάζει το μάτι, είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που σίγουρα θα λατρέψει και ο πιο απαιτητικός θεατής.

    Στην Κωτσόβολος, εκτός από την καλύτερη τιμή της αγοράς για την LG Curved OLED 55”, οι πελάτες μπορούν να αξιοποιήσουν και το ευέλικτο πλάνο δόσεων, για όλη την Dream Team των τηλεοράσεων που διατίθεται με δόσεις από €10 το μήνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles