20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    CyanogenMod Installer διαθέσιμος στο Google Play

    Η CyanogenMod κυκλοφόρησε έναν installer που μπορεί να εγκαταστήσει το custom firmware της στην Android συσκευή σας “με ένα μόνο κλικ” και θα το βρείτε στο Google Play.

    cyanogenmod

    Η εγκατάσταση απαιτεί το κινητό να είναι συνδεδεμένο με το PC σας μέσω καλωδίου USB, ενώ αργότερα θα είναι διαθέσιμη και μία εφαρμογή “companion PC”, δωρεάν. Το πρόγραμμα λειτουργεί αν έχετε Windows Vista, 7 ή 8, ενώ σύντομα υπάρχουν πλάνα για την υποστήριξη Mac OS X.

    Δεν υποστηρίζονται όλες οι συσκευές από το update, ωστόσο ανάμεσα σε αυτές που μπορείτε να εγκαταστήσετε τη ROM, συμπεριλαμβάνονται μέλη των δημοφιλών “οικογενειών” smartphones Nexus, One και Galaxy.

    Η Cyanogen έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 8 εκατ. χρηστών για την custom ROM της και αυτά που προσφέρει στο Android. Σημειώνουμε ότι η υπάρχουσα έκδοση βασίζεται στο Jelly Bean (δεν υπάρχει, προς το παρόν, version που να “εμπνέεται” από το νεότερο KitKat, η οποία, ωστόσο, ετοιμάζεται) ενώ φυσικά, όπως σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, η εγκατάσταση γίνεται μόνον εφόσον είστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνετε μία τέτοιου είδους “παρέμβαση” στη συσκευή σας.

    Σε κάθε περίπτωση, από την Cyanogen σας συνιστούν, όταν κάνετε το update, να έχετε φορτισμένο καλά το κινητό σας (όπως σε κάθε αναβάθμιση εξάλλου), αλλά και να κάνετε back up τα δεδομένα σας.

    Μπορείτε να κατεβάσετε τον installer από εδώ

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles