15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Cyber Crime Trends and Threats: Σεμινάριο του Συνδέσμου Αποφοίτων Εθνικής Ακαδημίας F.B.I. στην Κύπρο

    anatomy-cyber-attack

    Το διαδικτυακό έγκλημα και οι διαστάσεις του στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την αλματώδη τεχνολογική ανάπτυξη και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις τόσο σε ευρωπαϊκό όσο  και σε διεθνές επίπεδο, ήταν στο επίκεντρο των εργασιών του διήμερου σεμιναρίου με θέμα “Cyber Crime Trends and Threats” που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17&18 Μάρτιου 2018 στη Λεμεσό.

    Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Εθνικής Ακαδημίας του F.B.I. στην Κύπρο, διακεκριμένοι λέκτορες από το F.B.I. αλλά και μέλη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, παρουσίασαν και ανέλυσαν διεξοδικά τις διάφορες μορφές απειλών του διαδικτυακού εγκλήματος, τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στην Κυπριακή Κοινωνία, τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε σχέση με το διαδικτυακό έγκλημα, καθώς και τα προληπτικά μέτρα προστασίας και συμβουλές για εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του.

    Το σεμινάριο παρακολούθησαν 25 αξιωματικοί της Αστυνομίας Κύπρου, απόφοιτοι της Εθνικής Ακαδημίας του F.B.I., μεταξύ των οποίων και ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles