21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cyberpunk 2077: To next-gen update επιτέλους έφτασε!

    Η CD Projekt Red είχε ανακοινώσει ότι στις 17:00 της Τρίτης 15/2, θα προχωρούσε σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για το Cyberpunk 2077 και πράγματι η γνωστή εταιρεία ανάπτυξης προχώρησε σε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση! Πλέον, το Cyberpunk 2077 περνάει στη… σύγχρονη εποχή και με τοι patch 1.5 γίνεται πλέον διαθέσιμη η next-gen έκδοση του sci-fi action RPG.

    Με το patch 1.5 ουσιαστικά ξεκλειδώνουν τα 4Κ modes για τις κονσόλες Xbox Series X/S και PlayStation 5, με τους gamers να μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο διαφορετικά modes: To Quality που έρχεται με dynamic 4Κ ανάλυση, ray-tracing και 30fps στις νέες κονσόλες και το “performance”, στο οποίο λείπουν οι αντανακλάσεις του ray-tracing, όμως η κίνηση ανεβαίνει στα 60fps. Αξίζει να σημειωθεί ότι το patch 1.5 στο Xbox Series S προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά αλλά στα 1440p στα 30fps με την υποστήριξη dynamic resolution scaling. Παράλληλα, με το νέο update που μπορούν να το εγκαταστήσουν δωρεάν όσοι έχουν εγκαταστήσει ήδη το παιχνίδι στις παλαιότερες κονσόλες, ενώ επιπλέον η CDPR ανακοίνωσε και μια trial έκδοση του παιχνιδιού, η οποία θα προσφέρει δυνατότητα δοκιμής της next-gen έκδοσης για χρονικό διάστημα 5 ωρών (είναι μέχρι τις 15 Μαρτίου).

    Φυσικά εκτός από τα παραπάνω, η CD Projekt Red έχει προσθέσει και όλο το DLC content, ενώ δεν λείπουν bug fixes, βελτιώσεις στην ΑΙ, καλύτερο driving model, πιο ισορροπημένο gameplay, καλύτερους και πιο ρεαλιστικούς NPCs, αναβαθμισμένο combat κ.ά. Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές που προσθέτει το patch 1.5 κάνοντας click εδώ.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles