13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    cyCompare App: Νέα εφαρμογή για σύγκριση των τιμών πώλησης των πακέτων σταθερής τηλεφωνίας, κινητής, ιντερνετ και τηλεόρασης στην Κύπρο

    Μία νέα καινοτόμο ηλεκτρονική εφαρμογή, με την οποία οι κύπριοι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν με απλό και αξιόπιστο τρόπο, τις λιανικές τιμές και τις υπηρεσίες που περιλαμβάνουν τα πακέτα σταθερής τηλεφωνίας, κινητής, Internet, και τηλεόρασης, ανέπτυξε το Γραφείο του Επιτρόπου Ρύθμισης Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

    Η συγκεκριμένη εφαρμογή που διατίθεται δωρεάν στις πλατφόρμες Google Play και App Store, φέρει την ονομασία cyCompare App και παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να συγκρίνει όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών τα οποία προσφέρονται στην κυπριακή αγορά (σταθερή/κινητή τηλεφωνία, ευρυζωνική πρόσβαση, τηλεόραση καθώς και πακέτα υπηρεσιών). Οι καταναλωτές, κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή, μπορούν να προχωρήσουν στην αναζήτηση υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες τους, να συγκρίνουν τις τιμές όλων των προσφερόμενων υπηρεσιών από όλους τους παροχείς και να αποφασίσουν με βάση την τσέπη… και τα προσωπικά τους κριτήρια.

    Δεδομένου ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από την εφαρμογή cyCompare App είναι καθαρά συμβουλευτικού χαρακτήρα, οι καταναλωτές προτρέπονται να ελέγχουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της σύμβασης του κάθε προϊόντος και της υπηρεσίας που τους ενδιαφέρει απ’ ευθείας με τον παροχέα που το προσφέρει. Σε περίπτωση που εντοπίσουν απόκλιση μεταξύ των στοιχείων που αφορούν το προϊόν/υπηρεσία όπως αυτά εμφανίζονται στο cyCompare και της ενημέρωσης που θα λάβουν από τον παροχέα, μπορούν να ενημερώσουν το ΓΕΡΗΕΤ στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Να σημειωθεί ότι η εφαρμογή, είναι επίσης διαθέσιμη και διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας, www.ocecpr.ee.cy και απευθείας στο σύνδεσμο: http://cycompare.ocecpr.ee.cy.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles