21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    CyEC 2016: Διάλεξη με θέμα την οικοδόμηση ενός αποτελεσματικού οικοσυστήματος νεοφύων επιχειρήσεων στην Κύπρο

    CyEC Banner Kickoff 851x315 v1

    Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη διοργανώνεται την Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016 στις 6.00μμ που εντάσσεται στα πλαίσια του Διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας Κύπρου (CyEC), του οποίου η εναρκτήρια εκδήλωση (Kick-off) θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 25 – 26 Ιουνίου 2016.

    Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα B108, στο κτίριο Αναστάσιος Λεβέντης του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο διεθνούς φήμης επιχειρηματίας και διευθυντής του επιταχυντή ιδεών SOSV – The Accelerator VC  Shawn Broderick, θα αποκαλύψει με απλό και κατανοητό τρόπο τα «μυστικά» οικοδόμησης ενός επιτυχημένου οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων. Ειδικότερα, ο κ. Shawn Broderick θα αναφερθεί διεξοδικά, στο πώς μπορούν να αξιοποιηθούν οι διαθέσιμοι «σπόροι» και τα «δομικά στοιχεία» για τη δημιουργία ενός αποτελεσματικού οικοσυστήματος νεοφυών επιχειρήσεων στη Κύπρο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Shawn Broderick είναι συνεταίρος στον επιταχυντή ιδεών SOSV – The Accelerator VC, και  η δουλειά του επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των προγραμμάτων του SOSV σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι υπεύθυνος στο να ανακαλύπτει νέες εταιρείες τεχνολογίας, οι οποίες στα αρχικά στάδια τους μπορούν να αποτελέσουν καλές επενδυτικές ευκαιρίες. Είναι επίσης υπεύθυνος για το παγκόσμιο επιταχυντή ιδεών FOOD-X και διευθυντής του URBAN-X προγράμματος, που τρέχει σε συνεργασία με την BMW / MINI. Παράλληλα, ο κ. Shawn Broderick ήταν ένας εκ των ιδρυτών και διευθυντής του TechStars στην Βοστώνη, ενός από τους μεγαλύτερους επιταχυντές ιδεών στον κόσμο. Σαν διευθυντής εκεί διαχειρίστηκε το 2009 και 2010 τα κεφάλαια του TechStars επενδύοντας σε 19 εταιρείες.

    Τέλος, σημειώνεται ότι  ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας Κύπρου (CyEC) είναι μια πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Κύπρου, που υλοποιείται σε στρατηγική συνεργασία με τη Cyta και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, την AKTIS Associates, την Risetech Media, το DisruptCyprus.com και την CyRIC.

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην εκδήλωση ακολουθήστε το σύνδεσμο http://bit.ly/CyEC2016Kickoff ή μέσω των κοινωνικών δικτύων του hashtag #CyEC.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles