16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Cyprus Fintech Summit powered by XValley Technologies

    To Cyprus Fintech Summit είναι ένα διαδικτυακό συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Κορυφαίοι ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό θα συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με την Κυπριακή και διεθνή σκηνή χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, κρυπτονομισμάτων, των τραπεζών και των αποκεντρωμένων τεχνολογιών (blockchain). Θα συζητήσουμε μαζί για το μέλλον της χρηματοπιστωτικής βιομηχανίας και καινοτομίας. Λάβετε μέρος στις ζωντανές συζητήσεις και τη διαδικτυακή δικτύωσή σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον συνέδριο, το οποίο παρέχει συμβουλές, πληροφορίες και καινοτόμες προτάσεις για τον χρηματοοικονομική βιομηχανία.

    Ο διευθύνων σύμβουλος της XValley Technologies Ανδρέας Λειβαδιώτης ανέφερε: «Αγαπάμε τη τεχνολογική καινοτομία και υποστηρίζουμε συναφείς χρηματοοικονομικές εκδηλώσεις. Οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες ως βιομηχανία μεταμορφώνεται γρήγορα. Οι νεοφυής τεχνολογικές εταιρείες (startup) προκαλούν τους μεγάλους παίκτες δημιουργώντας ισχυρά νέα, επικεντρωμένα στο χρήστη προϊόντα, τα οποία επικεντρώνονται στην παροχή ευκολότερης χρήσης στους πελάτες τους και στην ενίσχυση του οικονομικού γραμματισμού. Στην XValley, διαθέτουμε τις τεχνολογίες για την υποστήριξη κάθε χρηματοοικονομικού οργανισμού. Ήρθε η ώρα να αναπτύξουμε περισσότερο το οικοσύστημα της χρηματοοικονομικής τεχνολογικής καινοτομίας.»

    Ο ιδρυτής του TechCyprus.com και δημοσιογράφος τεχνολογίας Παναγιώτης Πιερή δήλωσε: «Παραδοσιακοί χρηματοοικονομικοί οργανισμοί προσπαθούν να βρουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις καθημερινά. Κάποτε συνεργάζονται με νεοφυής επιχειρήσεις, κάποτε όχι αφού υπάρχουν νεοφυής εταιρείες που θέλουν να τις αντικαταστήσουν. Στο Cyprus Fintech Summit θα συζητήσουμε τα σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν καθώς η παγκόσμια ψηφιακή οικονομία εισέρχεται σε μια νέα φάση και πώς η Κύπρος μπορεί να γίνει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες παγκοσμίως στο FinTech. Κάντε την εγγραφή στο διαδικτυακό συνέδριο μας και ελάτε να τα πούμε για την χρηματοοικονομική καινοτομία.”

    Λάβετε ενημερώσεις, δείτε την ατζέντα και λάβετε μέρος στη διαδικτυακή συζήτηση κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μέσω του #CyprusFintechSummit στα κοινωνικά μέσα. Η εκδήλωση είναι δωρεάν και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα. Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 29 Ιανουαρίου 2021 στις 3:30 μ.μ. και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μόνο αν εγγραφείτε στο https://cyprusfintechsummit.com/.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles