16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    CYS: διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική ημερίδα με θέμα «The Role of International Standards in Artificial Intelligence»

    Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, 2022, στις 09:00 πμ στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, με θέμα:

    «The Role of International Standards in Artificial Intelligence»

    Η Ημερίδα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο, στοχεύοντας την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τις εξελίξεις στα θέματα Τυποποίησης για την  Τεχνητή Νοημοσύνη (ΑΙ).

    Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Υφυπουργoύ Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής. Ενακτήριους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Πληροφορικής κ. Κώστας Αγρότης και η Γενική Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) κα Αθηνά Παναγιώτου. Προσκεκλημένος ομιλητής της ημερίδας θα είναι ο Peter Deussen  – Τεχνικός Εμπειρογνόμωνας της Διεθνούς Επιτροπής Τυποποίησης ISO/IEC JTC 42 “Artificial Intelligence” και ο οποίος συμμετέχει ενεργά στην εκπόνηση διεθνών προτύπων στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Επίσης, θα γίνει σύντομη παρουσίαση των εθνικών δραστηριοτήτων τυποποίησης σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης από Λειτουργό του  CYS.

    Παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και το πρόγραμμα της ημερίδας, καθώς και την ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί μέχρι 23 Σεπτεμβρίου, 2022.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles