21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: 1119 συμμετοχές στο Παγκύπριο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!»

    cyta diagonismos zografikis banners

    Ολοκληρώθηκε επιτυχία ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής που διοργάνωσε η Cyta, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με θέμα «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!». Συγκεκριμένα, 1119 συνολικά σχέδια από μαθητές Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης στάλθηκαν και παρελήφθηκαν από την Cyta, 21 εκ των οποίων (τρία από κάθε ηλικιακή ομάδα) επιλέγηκαν από Κριτική Επιτροπή, και θα βραβεύουν σύντομα από την Cyta. Να σημειωθεί ότι στην Κριτική Επιτροπή συμμετείχαν άτομα με ειδικές γνώσεις και εμπειρία στις καλές τέχνες από το Υπουργείο Παιδείας και τη Cyta.

    Τα παιδιά, τα έργα των οποίων ξεχώρισαν, θα βραβευθούν στις 20 Μαΐου 2018, στο πάρκο Ακρόπολης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βιβλίου Nicosia Bookfest 2018, το οποίο στηρίζεται  και παρουσιάζει η Cyta. Παράλληλα, τον ερχόμενο Ιούλιο, οι 1119 συμμετοχές του διαγωνισμού, μαζί με τα 21 νικητήρια έργα, θα εκτεθούν σε υπαίθριες εκθέσεις σε όλη την Κύπρο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκθέσεις θα ανακοινωθούν σύντομα από την Cyta.

    Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα και τα ονόματα των παιδιών, τα σχέδια των οποίων βραβεύονται, υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Cyta https://www.cyta.com.cy/paidikos-diagonismos-zografikis.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles