21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Cyta και Απόλλωνας κοντά στο ίδρυμα «Άγιος Στέφανος»

    cyta apollon agios stefanos

    Με τη μεγάλη «ομάδα» της κοινωνίας, που συμμερίζεται την άποψη ότι η ευθύνη για το μέλλον των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη ανήκει σε όλους, συνταυτιστήκαν Cyta και Απόλλωνας, που μετά από πρωτοβουλία της ποδοσφαιρικής ομάδας, της οποίας η Cyta είναι επίσημος χορηγός, βρέθηκαν για λίγες ώρες, κοντά σε συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα «Άγιος Στέφανος» στη Λεμεσό.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, Cyta και Απόλλωνας μοίρασαν δώρα και, παράλληλα, η Cyta  προχώρησε σε δωρεάν εγκατάσταση και παροχή της υπηρεσίας Cytavision στο ίδρυμα.

    Από πλευράς Cyta συμμετείχαν η κ. Έμιλυ Γιολίτη, μέλος του Συμβουλίου και η Προϊσταμένη Εταιρικής Μάρκας κ. Αλίκη Δράκου, ενώ από πλευράς Απόλλωνα, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Φανούριος Κωνσταντίνου, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ιωάννα Αλαβανία, ο Έφορος κ. Σωκράτης Σωκράτους και οι ποδοσφαιριστές κ.κ. Χαράλαμπος Κυριάκου, Αγγελής Αγγελή, Ντάνιελ Σιμόες, Μάρκο Γκουλιόν και Σιμεόν Σλάτσιεφ.

    Η κ. Γιολίτη χαρακτήρισε την επίσκεψη πολύ συγκινητική εμπειρία και τόνισε ότι το πλούσιο περιεχόμενο της Cytavision αποτελεί μια πολύπλευρη διέξοδο για τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και γνώση. Συγχαίροντας τους υπεύθυνους του ιδρύματος για τη μεγάλη συμβολή τους, τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles