16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Χριστουγεννιάτικες δράσεις για στήριξη του Προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής

    cyta 4

    Στη στήριξη του Προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής θα στοχεύουν και φέτος οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις της Cyta. Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε χθες (Πέμπτη 30 Νοεμβρίου) σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, η Cyta επέλεξε να ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για τα Χριστούγεννα και να εντάξει στην ομάδα των «Αγιο-Βασίληδών» της που εργάζονται για το δώρο της επικοινωνίας, τρεις γνωστές σχεδιάστριες μόδας, παιδιά της Σχολής Κωφών και του Ελληνικού Ωδείου Αρχαγγέλου, καθώς και όλους τους πελάτες της που θα επιλέξουν να αγοράσουν κινητά τηλέφωνα η ταμπλέτες από τα καταστήματά της τον Δεκέμβριο. Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, η Cyta συνεργάστηκε φέτος με τρεις γνωστές σχεδιάστριες μόδας, την Έφη Παπαϊωάννου, την Άννα Φάκα και την Ραμόνα Φίλιπ, οι οποίες σχεδίασαν αφιλοκερδώς συλλεκτικά μπλουζάκια, αποκλειστικά για να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Cyta. Τα μπλουζάκια θα πωλούνται στην τιμή των €25 το καθένα και όλα τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του Προγράμματος.

    Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκε επίσης για πρώτη φορά, η φετινή ταινία – κάρτα ευχών της Cyta, με την οποία ο Οργανισμός θα στείλει τις ευχές του για τις γιορτές σε πελάτες, συνεργάτες και στο ευρύτερο κοινό. Στην ταινία συμμετέχουν παιδιά της Σχολής Κωφών και του Ελληνικού Ωδείου Αρχαγγέλου, τα οποία σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας «τρύπωσαν» στις αποθήκες της Cyta, πήραν παλαιό τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, δημιούργησαν με αυτό μουσικά όργανα και ένωσαν το ταλέντο τους, ερμηνεύοντας μαζί το τραγούδι «Χριστούγεννα Αγκαλιά».

    Αποκορύφωμα των Χριστουγεννιάτικων δράσεων της Cyta, θα είναι η εκδήλωση που θα γίνει στο εμπορικό κέντρο «The Mall of Cyprus», στη Λευκωσία, το Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 4 το απόγευμα, όπου τα παιδιά που συμμετείχαν στη δημιουργία της ταινίας- κάρτας ευχών της Cyta, θα ερμηνεύσουν ζωντανά το τραγούδι τους στο κοινό. Στο χώρο, θα διατίθενται προς πώληση τα τρία συλλεκτικά μπλουζάκια των γνωστών σχεδιαστριών, ενώ την εκδήλωση θα πλαισιώνουν Χριστουγεννιάτικες ζωντανές ραδιοφωνικές συνδέσεις με αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς, εορταστικές θεματικές φωτογραφίσεις (PhotoBooth), ενώ δεν θα λείπει από τη γιορτινή συνάντηση ο αγαπημένος όλων, ο Άη Βασίλης.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι η Cyta, όπως και πέρσι, θα συνεισφέρει και φέτος το συμβολικό ποσό του €1 για κάθε αγορά που θα πραγματοποιούν πελάτες της σε κινητό ή tablet από τα καταστήματα Cytashop παγκύπρια το μήνα Δεκέμβριο, με μέγιστο ποσό τις €10.000.

    cyta 5 cyta 2 cyta 3 cyta 1

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles