15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμή του Προέδρου της Βουλής κ. Γιαννάκη Ομήρου

    cyta ekdilosi omirou 1

    Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ Γιαννάκη Ομήρου, διοργάνωσε σήμερα η Cyta, (Δευτέρα 25 Απριλίου 2016) ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης για την εποικοδομητική συνεργασία που είχε η ΑΤΗΚ με τον κ. Ομήρου καθόλη τη διάρκεια της θητείας του.

    «Η πολιτική είναι ένας δύσκολος στίβος με πολλά εμπόδια. Ένας αγώνας συνεχών προκλήσεων, μια μάχη διλημμάτων και στόχων, δημόσιων και προσωπικών. Η πολιτική οφείλει να εμπνέεται από ήθος, αρχές και αξίες οι οποίες  δοκιμάζονται και κρίνονται καθημερινά. Οι πράξεις των πολιτικών οφείλουν να είναι σύμφωνες µε το λόγο τους, μέσα από έναν ευρύτερο τρόπο ζωής που συνάδει με τα όσα πρεσβεύουν. Το διακύβευμα είναι η πολιτική και προσωπική αξιοπιστία, που συνιστά θεμέλιο εμπιστοσύνης της κοινωνίας», είπε ο κ. Χρίστος  Πατσαλίδης – Πρόεδρος του ΔΣ της Cyta, εκφράζοντας παράλληλα τη βαθιά του εκτίμηση προς το πρόσωπο του κ. Ομήρου για τη διαχρονική του προσφορά στην πολιτική ζωή του τόπου.

    cyta ekdilosi omirou 6

    «Κύριε Ομήρου, υπηρετείτε την πολιτική μια ολόκληρη ζωή. Η ακεραιότητα του χαρακτήρα σας και η ηθική σας ήταν πάντα αυτά που σας χαρακτήριζαν. Η ανάληψη της Προεδρίας της Βουλής των Αντιπροσώπων το 2011, ήταν το μεγάλο στοίχημα για εσάς τον ίδιο και την πολιτική ηθική σας. Στοίχημα που κερδίσατε.

    Για μας, για τη Cyta, η διαχείριση των θεμάτων ενδιαφέροντος του Οργανισμού από τη Βουλή, κάτω από τη δική σας Προεδρία, ήταν παραδειγματική. Με ανιδιοτέλεια, εμπειρία και γνώση, συμβάλατε σε μια αντικειμενική θεώρηση όλων των θεμάτων. Με το ήθος και τις αρχές σας καταφέρατε να αμβλύνετε συγκρούσεις που, εκ των πραγμάτων, υπάρχουν στο Σώμα, πετυχαίνοντας ακόμα και συγκλίσεις, εκεί που φαινόταν αδύνατον να υπάρξουν. Είχατε την ικανότητα να διακρίνετε τη μεγάλη εικόνα για τη Cyta και την αξία της στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία. Αυτός είναι και ο λόγος που θέλουμε να σας τιμήσουμε, τώρα που ολοκληρώνετε αυτόν το μεγάλο κύκλο πολιτικής δράσης. Και ελπίζουμε να συνεχίσετε να προσφέρετε στην πολιτική ζωή του τόπου, με τον πλούτο των εμπειριών και των γνώσεων που διαθέτετε».

    Η τιμή είναι όλη δική μας κύριε Πρόεδρε, κατέληξε ο κ. Πατσαλίδης «γιατί ως πολιτικός κερδίσατε την εμπιστοσύνη μας και διδάξατε με τον βίο και τον τρόπο που πολιτευτήκατε το ήθος στην πολιτική ζωή και την προσφορά στην κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον».

    cyta ekdilosi omirou 8

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης προς τον κ. Ομήρου, χάρισε αστον απερχόμενο Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, ένα πίνακα ζωγραφικής του καταξιωμένου κύπριου καλλιτέχνη Ανδρέα Καραγιάν, που παρουσιάζει ένα μπουκέτο λουλούδια με τα χρώματα και το φως του νησιού μας.

    cyta ekdilosi omirou 2 cyta ekdilosi omirou 3 cyta ekdilosi omirou 7 cyta ekdilosi omirou 5 cyta ekdilosi omirou 9

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles