21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Έγινε ο μοναδικός πιστοποιημένος προτιμητέος παροχέας στην Κύπρο της 3CX

    cyta

    Μοναδικός προτιμητέος τηλεπικοινωνιακός παροχέας (Preferred Partner) της εταιρείας 3CX στην Κύπρο έγινε η Cyta. Η θετική αυτή εξέλιξη για την Cyta, ήταν αποτέλεσμα της αναγνώρισης της αξιοπιστίας του δικτύου σταθερής τηλεφωνίας της, που κατέχει τη ψηλότερη διαθεσιμότητα στη Χώρα μας. Η συνεργασία των δύο εταιρειών – που αφορά στη σύνδεση τηλεφωνικών συστημάτων 3CΧ με το τηλεφωνικό δίκτυο της Cyta, μέσω της υπηρεσίας Business Telephony for PBX- αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν συνυπολογίσει κανείς ότι ανάμεσα στους πελάτες της 3CX, περιλαμβάνονται παγκόσμιοι κολοσσοί, όπως οι εταιρείες Boeing, McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods και Pepsi. Επισκεφθείτε την 3CX στο  Facebook, στο Twitter και στο Google+.

    Η συγκεκριμένη υπηρεσία Business Telephony for PBX είναι μια αξιόπιστη, ευέλικτη και οικονομική λύση που απευθύνεται σε επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους. Παρέχει πλήρη γεωγραφική εφεδρεία στη βάση αυστηρών διεθνών προτύπων ποιότητας φωνής, ενώ, παράλληλα, προσαρμόζεται γρήγορα και εύκολα στις μεταβολές των αναγκών της κάθε επιχείρησης, καθώς αυτή αναπτύσσεται. Η δρομολόγηση και διαχείριση των κλήσεων φωνής γίνεται μέσω του δικτύου της Cyta, με χρήση του πρωτοκόλλου SIP (Cyta SIP Trunk), με αυστηρές δικλείδες ασφαλείας που το προστατεύουν από διαδικτυακές απειλές. Επιπρόσθετα, η Cyta παρέχει τη δυνατότητα κλήσεων φωνής σε High Definition (HD Voice) στο δίκτυο σταθερής, χαρακτηριστικό που βελτιώνει τον ήχο και προσφέρει ψηλή ακουστική πιστότητα.

    Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών, η επιλογή Cyta SIP Trunk είναι πλέον διαθέσιμη από την κονσόλα διαχείρισης του τηλεφωνικού συστήματος της εταιρείας 3CX. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Business Telephony for PBX είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα ww.cyta.com.cy/business-telephony-for-pbx και στη Γραμμή Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Επιχειρηματικών Πελατών της Cyta, στο τηλέφωνο 150.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles