24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Cyta: Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας των τηλεκαρτών στην Κύπρο

    Επετειακή εκδήλωση προγραμμάτισε η Cyta, με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας των τηλεκαρτών στην Κύπρο και της τελευταίας έκδοσης συλλεκτικής τηλεκάρτας.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, στις 18:30, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta στην Λευκωσία, κατά την διάρκεια της οποίας θα τιμηθούν από την Cyta ο Υπουργός  Άμυνας κ Χριστόφορος Φωκαΐδης, ο δρ Νίκος Ζάμπογλου, ο δρ Φίλιππος Πατσαλή, οι οποίοι θα κάνουν και μια σύντομη ιστορική αναφορά στη συνεισφορά των τηλεπικοινωνιών στην ιατρική.

    Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα τιμηθούν επίσης η δρ Ελένη Παπαδημητρίου, ο Δήμος του κατεχόμενου Καραβά και η Διευθύντρια του Κυπριακού Οργανισμού Χειροτεχνίας κα Αγνή Παπαευσταθίου για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού που χρησιμοποιήθηκε για την έκδοση των τελευταίων συλλεκτικών τηλεκαρτών.

    Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Cyta κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου και ο Αναπληρωτής Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ Μιχάλης Αχιλλέως, ενώ ο Διευθυντής Καταναλωτικής Αγοράς κ Κίκης Κυριάκου θα παρουσιάσει την ιστορική διαδρομή της τηλεκάρτας στην Κύπρο.

    INVITATION-CYTA-CMYK

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles