18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Cyta: Εκπαιδευτικό Σεμινάριο για τους μαθητές-επιχειρηματίες του Junior Achievement Κύπρου

    cyta Junior Achievement 4

    Εξαιρετικά ενδιαφέρον ήταν το εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “The Power of Social Media in Branding and Communication: Πώς να αναδείξετε την εταιρεία σας μέσω των Κοινωνικών Δικτύων” που διοργάνωσε η Cyta για τους μαθητές-επιχειρηματίες του Junior Achievement Κύπρου.

    Στο σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta στη Λευκωσία και εντάσσεται στο πλαίσιο στήριξης Δράσεων που αφορούν τους τομείς της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των νέων, συμμετείχαν “μαθητές-επιχειρηματίες” που λαμβάνουν μέρος στο φετινό πρόγραμμα “Μαθητική Επιχείρηση της Χρονιάς”, μαζί με τους καθηγητές τους.

    Η εκπαίδευση στα Κοινωνικά Δίκτυα έγινε από τον ειδικό σε θέματα ψηφιακής επικοινωνίας και κοινωνικών δικτύων, κ Τάσο Βελιάδη και επικεντρώθηκε στη σημασία των κοινωνικών δικτύων ως μέσων επικοινωνίας προϊόντων και υπηρεσιών. Επεξηγήθηκε επίσης ο τρόπος με τον οποίο δομείται μια βασική στρατηγική προώθησης, ούτως ώστε να μπορέσουν οι μαθητικές εταιρείες να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους. Στην συνέχεια έγινε συζήτηση και πρακτική εξάσκηση.

    Την εκδήλωση χαιρέτισε η Εκτελεστική Διευθύντρια του Junior Achievement Κύπρου, κ Αντιγόνη Κομοδίκη, η οποία αναφέρθηκε στη διαχρονική στήριξη και τις προσπάθειές της Cyta για προώθηση της επιχειρηματικότητας στους νέους του νησιού μας. Εκ μέρους της Cyta, χαιρετισμό απηύθυνε η Διευθύντρια Επιχειρηματικής Αγοράς, κ Μαρία Δάμαλου, η οποία σημείωσε ότι, με άξονες την τεχνολογική υπεροχή, την κορυφαία αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη της κυπριακής κοινωνίας, η Cyta οδηγεί το ψηφιακό μέλλον του τόπου, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, δίνοντας έμφαση σε προγράμματα που απευθύνονται  σε νέους, ενθαρρύνοντας την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους και την υλοποίηση των στόχων τους.

    Ακολούθησε παρουσίαση από το Τμήμα Διαδικτυακής Παρουσίας της Cyta για τις δράσεις του Οργανισμού στο χώρο των Κοινωνικών Δικτύων και γενικότερα στα ηλεκτρονικά μέσα.

    cyta Junior Achievement 2 cyta Junior Achievement 5 cyta Junior Achievement 1 cyta Junior Achievement 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles