15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Cyta: Εκπαιδευτικό σεμινάριο «The Power of Social Media» για τους μαθητές-επιχειρηματίες του Junior Achievement Κύπρου

    cyta 1

    Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο “The Power of Social Media: Πώς να αναδείξετε την εταιρεία σας μέσω των Κοινωνικών Δικτύων” διοργάνωσε η Cyta, μέσω του Τμήματος Διαδικτυακής Παρουσίας, ως εταίρος του Junior Achievement Cyprus. To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο αμφιθέατρο των Κεντρικών Γραφείων της Cyta και απευθυνόταν, τόσο στους «μαθητές-επιχειρηματίες» από όλη την Κύπρο, που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα «Μαθητική Επιχείρηση της Χρονιάς» για το 2018, όσο και στους καθηγητές τους.

    Το κύριο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην εκπαίδευση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου ο ειδικός  σύμβουλος σε θέματα Διαδικτυακού Μάρκετινγκ και Ανώτατο Στέλεχος της εταιρείας Giraffes in the Kitchen, κ Σταύρος Κοντακτσής με πολύ παραστατικό τρόπο αναφέρθηκε στην ιστορία των κοινωνικών δικτύων, στην εξέλιξή τους, καθώς και στις αλλαγές που επέφεραν στα μέσα επικοινωνίας. Ο κ Κοντακτσής ανέλυσε επίσης με απλό και κατανοητό τρόπο, τη σημασία των κοινωνικών δικτύων ως μέσων προώθησης προϊόντων και επεξήγησε τον τρόπο με τον οποίο δομείται μια βασική στρατηγική προώθησης, ούτως ώστε να μπορέσουν οι μαθητικές εταιρείες να τη χρησιμοποιήσουν για να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα τους. Ακολούθησε συζήτηση και πρακτική εξάσκηση.

    Στη συνέχεια, η Υπεύθυνη Παρουσίας στα Κοινωνικά Δίκτυα της Cyta και μέλος του ΔΣ του Junior Achievement Κύπρου, κα Νάσια Αγαπίου, παρουσίασε τις δράσεις και το σκεπτικό της παρουσίας της Cyta στα κοινωνικά δίκτυα και γενικότερα στα ηλεκτρονικά μέσα. Η κα. Αγαπίου αναφέρθηκε επίσης και έδωσε, μέσα από παραδείγματα επιτυχημένων ανθρώπων, χρήσιμες συμβουλές στα παιδιά σε σχέση με την μετέπειτα πορεία τους.

    Τέλος, να σημειωθεί την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Οργανισμού Junior Achievement Κύπρου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού του Συμβουλίου κ Αντρέας Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τη Cyta για τη διαχρονική στήριξη της και εξήρε τις προσπάθειές της για προώθηση της επιχειρηματικότητας στους νέους και γενικότερα στον τόπο μας.  Εκ μέρους της Cyta χαιρετισμό απηύθυνε ο Προϊστάμενος του Τμήματος Διαδικτυακής Παρουσίας κ Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος συνεχάρη τα παιδιά για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό «Μαθητική Επιχείρηση της Χρονιάς» και αναφέρθηκε στην σταθερή στήριξη της Cyta προς το Junior Achievement Κύπρου.

    cyta 2 cyta 3

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles