21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Cyta Ελλάδος: Υψηλές ταχύτητες πρόσβασης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας

    det_cyta

    Aνταγωνιστικές υπηρεσίες Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet υψηλών ταχυτήτων και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ξεκίνησε πρόσφατα να προσφέρει η Cyta Ελλάδος. Πρόκειται ουσιαστικά για τον πρώτο εναλλακτικό πάροχο στην Ελλάδα που αξιοποιεί τις δυνατότητες του έργου «Rural Broadband» και μπαίνει δυναμικά και στρατηγικά σε πλήθος εμπορικά ανεκμετάλλευτων και απομακρυσμένων περιοχών της ελληνικής περιφέρειας.

    Αξιοποιώντας την συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει η Cyta Ελλάδος στην παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, (όπως είναι γνωστό ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριοποίηση από την περιφέρεια), στοχεύει με την κίνηση αυτή, να προσφέρει την δυνατότητα πρόσβασης μέσω υψηλών ταχυτήτων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, κυρίως στις περιοχές όπου η Ελλάδα υστερεί.

    Ειδικότερα, με τη Cyta και μόνο με 32,50€/μήνα, τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, πρώτοι οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις που εδρεύουν σε απομακρυσμένους οικισμούς των Νομών Ξάνθης στη Βόρεια Ελλάδα και Ηλείας, Ρεθύμνου και Χανίων στη Νότια Ελλάδα, μπορούν τώρα να αποκτήσουν VDSL 2play με υπερταχύτητες download έως 50Mbps και upload έως 30Mbps.

    Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο «Rural Broadband» έχει  σαν στόχο τη γεφύρωση το ψηφιακού  χάσματος μεταξύ των αστικών κέντρων και της περιφέρειας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles