21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η Cyta, εξουσιοδοτημένος Τηλεπικοινωνιακός παροχέας των iPhone στην Κύπρο

    cytashop iphone

    Συμφωνία συνεργασίας με την Apple και τον επίσημο διανομέα της, την iSquare AE, ανακοίνωσε πρόσφατα η Cyta, σύμφωνα με την οποία, ο Κυπριακός Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός είναι πλέον ο εξουσιοδοτημένος παροχέας των iPhone στην Κύπρο.

    Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής του Οργανισμού να προσφέρει στους Κύπριους καταναλωτές ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, συνδυασμένες με τις πιο καινοτόμες συσκευές τεχνολογίας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Cyta, έχει δημιουργήσει ήδη σε επιλεγμένα Cytashop ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου οι πελάτες της μπορούν να δοκιμάζουν ζωντανά τα iPhone, όπως το iPhone 6, το iPhone 6 Plus, καθώς και τα iPhone 5c, iPhone 5s. Παραλληλα μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, κατάλληλα για iPhone, είναι στην διάθεση των καταναλωτών και προσφέρονται μέσω των Cytashop σε πολύ προσιτές τιμές.

    Σημειώνεται ότι οι πελάτες της Cytamobile-Vodafone, μπορούν να αποκτήσουν το iPhone 6 16 GB με €0 αρχικά, με τo πρόγραμμα RED4 στα €73/μήνα, έχοντας συνάμα απεριόριστα λεπτά και SMS – 1 GB Mobile Ιnternet- 5 GB personalCloud για εύκολη και ασφαλή φύλαξη επαφών, φωτογραφιών, video και άλλων αρχείων- Δωρεάν γκολ και φάσεις του Κυπριακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League και του UEFA Europa League μέσω της εφαρμογής live sports.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles