16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Cyta και Intrasoft International προχωρούν σε νέα συνεργασία

    intrasoft

    Την INTRASOFT International επέλεξε η Cyta ως εταίρο τεχνολογίας, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της, έπειτα από τη διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού. Πιο αναλυτικά, μέσα από τη νέα αυτή συνεργασία η INTRASOFT International θα  αναλάβει βασικό ρόλο στον εκσυγχρονισμό των δυνατοτήτων marketing και εξυπηρέτησης των πελατών της Cyta, μέσα από μια σειρά τεχνικών αναβαθμίσεων τελευταίας τεχνολογίας.

    Η συγκεκριμένη σύμβαση καλύπτει μια ευρεία γκάμα συστημάτων, όπως CRM, Billing, Middleware αλλά και περιφερειακά συστήματα. Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο αυτό, τα υφιστάμενα συστήματα BSS της Cyta θα αντικατασταθούν από αντίστοιχα νέα, σύγχρονα συστήματα .

    Σημειώνεται ότι η INTRASOFT International, δραστηριοποιείται στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και ειδικότερα σε μεγάλους οργανισμούς όπως: Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, καθώς και σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα .

    Αναφερόμενος στο θέμα αυτό ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που εφαρμόζουμε την διεθνή τεχνογνωσία μας στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, για να καλύψουμε τις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της Cyta Κύπρου, μέσω της υλοποίησης και ανάπτυξης ενός σύγχρονου οικοσυστήματος BSS, για τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη, με απόλυτο στόχο την επίτευξη λειτουργικής αποδοτικότητας.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles